Copy
Relax, Renew, Refresh...
View this email in your browser
Relax, Renew, Refresh..
 
Dit jaar zal er een winterstop zijn van 3 weken met de yogalessen. Een time out om te te vieren, retreaten, nieuwe ideeën op te doen. De laatste yogales in 2016 zal zijn op vrijdag 16 december. De lessen starten weer op maandag 9 januari 2017.
 
Sinds 1 oktober geef ik ook les op de woensdagochtend, in het Vlinderhuys. Als je een les wilt inhalen, ben je in deze groep ook van harte welkom. Het rooster ziet er nu als volgt uit:
 
Maandagavond
18.45-20.00 uur en 20.15-21.30 uur
Vlinderhuys
 
Woensdgochtend
9.30-11.45 uur
Vlinderhuys
 
Woensdagavond
20.00-21.15 uur
Keesomstraat 21b
 
Vrijdagochtend
9.00-10.15 uur en 10.30-11.45 uur
Vlinderhuys
 
Aanpassing gemiste lessen vanaf 2017:
Je mag je les (in overleg) inhalen op een andere tijd/dag. Gemiste lessen mogen ook worden ingeruild voor korting op een massage (max 2 lessen per keer). Gemiste lessen worden niet vergoed en kunnen niet in korting worden gebracht op de prijs van een volgende lessenserie.
 
Een inspiratiekaart voor de winter: Retreat
(uit het deck "Helen met de Engelen" van Doreen Virtue)

Rust behoort tot de natuurlijke cyclus, in elk levend organisme. Denk aan de machtige eikenboom, die groeit in scheuten, en dan weer perioden van rust heeft. Hij zuigt z’n voeding diep uit de aarde, en neemt dan de tijd alvorens verder omhoog te groeien.
Net als voor de eikenboom is het voor ons belangrijk dat je jezelf voedt met spiritueel en emotioneel voedsel. De tijd te nemen om bezig te zijn met de ware gevoelens van je hart.
 

 

Fijne decembermaand allemaal!
Liefs Nicole

Website
Website
Email
Email
Pinterest
Pinterest
Copyright © *2015* , All rights reserved.
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp