Copy
lees hier het laatste nieuws over de yogalessen van Nicole Dirkx.
View this email in your browser
Lieve allen,
 
Na een jaar van verplaatsingen en verschuivingen, is mijn wens naar stabiliteit en een vaste prettige locatie verhoord !
Per 1 november verplaatsen de yogalessen die op dit moment plaatsvinden bij de Pop-Up Yoga, naar de kapel in de Frederik van Blankenheijmstraat 38A* Van de oude rechtbank (huidige Pop-Up locatie) naar de kapel …
 
Met deze verandering gaat de donderdagavond terug naar de woensdagavond. De  lestijden zullen ook weer worden aangehouden als voorheen, omdat die over het algemeen het beste past (de 18.15u blijkt voor de meesten net te vroeg).
Tevens zullen alle yogalessen vanaf nu weer dezelfde prijs worden, namelijk 12 lessen - 120 euro. Mocht je halverwege een reeks zitten met de prijs van de Pop-up Yoga, gaat het nieuwe tarief in bij jouw volgende reeks. Excuses voor deze onverwachte wisseling. Wel is er ook weer de mogelijk om je lessen in te halen op elk ander tijdstip.
Als je op de maandagavond een les wilt inhalen, wil je dan wel een kort berichtje sturen ? Dit omdat de maandagavond vrij vol zit.
 
De wekelijkse yogalessen zien er per 1 november als volgt uit:
 
Maandagavond – het Vlinderhuys:
18.45 – 20.00 uur en van 20.15 – 21.30 uur
 
Woensdagavond – de kapel:
18.45 – 20.00 uur
20.15 – 21.30 uur (hormoon yoga)
 
Vrijdagochtend – de kapel:
9.00 – 10.15 uur
10.30 – 11.45 uur
 
* Adres van de kapel:
Frederik van Blankenheijmstraat 38a
 
Parkeren voor deze locatie is gratis in en rondom de Vermeerstaat (5 min lopen). De ingang van deze locatie is 1e deur vanaf de straat links (als je verder loopt is prive !)
 
Dank jullie wel voor de flexibiliteit en vertrouwen van ‘t afgelopen jaar. Ik ben heel dankbaar en blij met deze nieuwe locatie en... met mijn WEBSITE  ;-)
 
Namaste
Nicole
Kapel Frederik van Blankenheijmstraat 38a een voormalige oude kerk, omgebouwd tot woon-werk locatie

Er worden GEEN lessen gegeven:
  • Vrijdag 5 dec
  • In de kerstvakantie van maandag 22 december tot en met vrijdag 2 januari. De 1e les in 2015 is weer op maandag 5 januari 


 
Privé yogales 
Een prive-les is een individuele afgestemde yogales. Aan de hand van jouw specifieke wens of behoefte maken we een yogales speciaal voor jou. Kosten: 50 euro per uur. Voor een afspraak kun je met mij contact opnemen: 0625448332


 
Website
Email
Pinterest
Copyright © 2014 Dru Yoga Amersfoort, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp