Copy
Kommunikation om sygemeldinger

Kommunikation om sygemeldinger

Menighedsrådet forklarer om den kortfattede kommunikation om sygemeldinger.

Kommunikationen om Johan Tarp Dalsgaards, Sune Andersens og Peter Søndergaards sygemeldinger har været meget kortfattet, og det har givet anledning til spørgsmål og undren. Det beklager vi. Når medarbejdere sygemelder sig, er der jf. lovgivningen stor fortrolighed om situationen for at beskytte medarbejderen, og derfor kan arbejdsgiveren sjældent sige ret meget. Det har vi også oplevet frustrerende.

Det, vi kan fortælle, er, at Peter Søndergaard er sygemeldt indtil slutningen af november/starten af december, fordi han er udbrændt. Menighedsrådet er løbende i dialog med Peter om hans situation. Og vi vil opfordre menigheden til sammen med os at bede for Peter og hans familie i denne tid. Peter deltager ikke på årsmødet næste lørdag.

I forhold til Sune Andersen arbejdede alle parter målrettet på, at han og familien skulle komme til København, og vi var meget tæt på målet, da han i september desværre blev sygemeldt. Heller ikke i denne situation er det muligt at kommunikere mere detaljeret end dette, og vi har stor forståelse for den frustration og skuffelse, som det kan skabe, når det, som bliver stillet i udsigt, alligevel ikke kommer til at ske. Det er også frustrerende for os som menighedsråd.

Det er samtidig vigtigt at sige, at vi har fuld tillid til Christian Callesen og resten af staben, som varetager Peter Søndergaards opgaver i hans fravær. Vi kan se, at menighedens daglige liv til fulde varetages af staben, og at tingene kører videre som planlagt. Lad os også stå sammen om at bede for hele staben i denne tid.

Denne situation kan naturligvis stadig give anledning til spørgsmål og kommentarer, og du er til enhver tid velkommen til at tage fat i os, skrive eller ringe til os.

Guds fred,

Menighedsrådet


Seneste nyt

Børns rolle i gudstjenesten

Børns rolle i gudstjenesten

4. november

Børn med flag, vimpler, guitarer og tylskørter til gudstjenesterne – rent kaos eller sand tilbedelse?

Årets Frivillig er kåret

Årets Frivillig er kåret

4. november

Søren Schønherr er blevet kåret som Årets Frivillig. Læs hvorfor her.

Sådan kommer årsmødet til at foregå

Sådan kommer årsmødet til at foregå

30. oktober

Her får du et bedre overblik over, hvad der kommer til at ske i løbet af årsmødet den 14. november.

Byens Valgmenighed

kontakt@byensvalgmenighed.dk