Copy
På søndag siger vi velkommen til KbhFri

På søndag siger vi velkommen til KbhFri

Den seneste tid har nogle medlemmer fra Københavns Frimenighed (KbhFri) været faste kirkegængere i Byens Valgmenighed. Fremover vil flere knytte an til kirken, mens KbhFri drosler ned.

Enhver er velkommen i Byens Valgmenighed, men på søndag giver vi nogle en særlig velkomst.

KbhFri er i en proces mod nedlukning, og en del af menigheden har sammen valgt at blive en del af Byens Valgmenighed. Derfor siger vi særligt velkommen til dem og beder for dem på søndag den 27. maj.

– Det er jo altid dejligt at byde nye velkommen, men på en særlig måde når man siger velkommen til en kirke, der samlet knytter sig til. Vi skal som menighed give dem den varmeste velkomst og også favne, at det kan være kompliceret at blive en del af et nyt sted. Derfor byder vi dem velkommen på søndag ved at bede for og sammen med dem, siger valgmenighedspræst Christian Callesen

Hårdt ikke at nå i mål

KbhFri deler på mange måder DNA og ståsted med Byens Valgmenighed, og derfor har det også været naturligt for medlemmer at gå mod Byens Valgmenighed. Men det gør det ikke let.

– Det er ikke nogen simpel proces. At lukke sin kirke ned er lidt som at have forberedt sig til et maraton uden at gennemføre. Man skal lige sunde sig, og det skal vi også. Indsatsen den sidste tid er selvfølgelig ikke spildt, men i en verden hvor vi ofte skeler til resultaterne, er det hårdt ikke at nå i mål med de ting, der ligger vores hjerte nært. Vi er blevet modtaget med forståelse og rummelighed og glæder os meget til at lære menigheden bedre at kende, fortæller formand for menighedsrådet i KbhFri, Jonas Harbo

Lære hinanden at kende

I den kommende tid er der forskellige arrangementer, hvor KbhFris medlemmer får mulighed for at lære Byens Valgmenighed bedre at kende. De er allerede en del af Byens Valgmenigheds fælles lejr på SommerOase

– Vi har tre DNA’punkter i vores kirke. Vi lytter til Gud, vi går sammen, og vi giver til andre. Det glæder vi os til at dele med medlemmer fra KbhFri, og så skal vi gøre vores allerbedste for at give dem en god oplevelse i vores fællesskab, lyder opfordringen fra Christian Callesen.

Har du spørgsmål, tanker eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte menighedsrådene eller Christian Callesen


Seneste

Sommerfest på præstegården

Sommerfest på præstegården

Velkommen til årets hyggeligste sommerfest i Bagsværd søndag den 3. juni for hele Byens Valgmenighed.

Vær med i teamet bag #aabenhimmel

Vær med i teamet bag #aabenhimmel

Til september begynder en ny spændende gudstjeneste, og du har mulighed for at være med helt fra starten.

To aftener om forbøn og om at møde åndeligt nysgerrige mennesker

To aftener om forbøn og om at møde åndeligt nysgerrige mennesker

Kom og bliv bedre til at forstå de mennesker, du møder, og få frimodighed til at bede med dem og…

Privatlivspolitik for Byens Valgmenighed

Privatlivspolitik for Byens Valgmenighed

Byens Valgmenighed har formuleret en politik for, hvordan vi håndterer personlige oplysninger. Den er gældende fra den 25. maj 2018.

Menighedsrådet: Skal vi lave flere arrangementer i stil med lejren?

Menighedsrådet: Skal vi lave flere arrangementer i stil med lejren?

Lejren på Hvidekilde var skøn. Menighedsrådet vil gerne høre, om det er interesse for flere lignende tiltag i løbet af…


Kommende begivenheder


Byens Valgmenighed

kontakt@byensvalgmenighed.dk