Copy
Butlletí mensual de projecte ella
Març 2015
Segueix-nos
Twitter
projecte ella
Contacte
YouTube
Subscriu-te ara al butlletí!
#ellareivindica
Ampliem el termini del concurs!
 
Últims dies per participar al concurs #ellareivindica , afanya't!

Consulta les bases al nostre
 blog!
Què pots fer amb nosaltres?

#ellaproposa
 

Us deixem amb algunes propostes d'activitats que, com bé sabeu, són només propostes orientatives, ens adaptem als vostres interessos, tempos i pressupost!


 
Nou!
 
Sant Jordi amb ulleres violetes!

I si ens apropem a les tradicions amb les ulleres violetes, què veurem?
Cal renunciar als contes tradicionals o podem buscar-hi noves trames, altres finals i jugar i canviar les característiques als personatges que hi surten?

Proposem treballar, a través de l'escriptura o el teatre, la tradicional llegenda de Sant Jordi per veure quins rols i estereotips de gènere podem detectar i transformar. Si ho voleu també podem apropar-nos al tradicional intercanvi de llibres i roses i reflexionar al voltant de si aquesta, i altres, tradicions perpetuen imaginaris i estereotips de gènere.
 
Contes i lectures per la igualtat, més Sant Jordi feminista!

 
Per Sant Jordi, tot i que des de projecte ella defensem que qualsevol altra excusa i ocasió és bona per apropar-se als contes, a la lectura i la literatura, sovint ens trobem que volem regalar un conte o un llibre, a infants i joves, però no volem que sigui sexista. A través dels contes i lectures per la igualtat coneixerem quins elements cal valorar per saber si podem considerar o no  una lectura sexista i, en el cas que sí, com aquesta ens pot ser útil per treballar alguns elements claus de les desigualtats i discriminacions entre dones i homes.

A més durant tot el mes d'abril compartirem propostes de llibres i lectures per tal de que pugueu triar i remenar!
 
 

 
Us no sexista del llenguatge. Cal? Com fer-ho?

Per què és important l'ús no sexista del llenguatge? Com podem fer-ho?  No és exagerat això d'haver de dir sempre "els homes i les dones"? 

Són només alguns dels dubtes que envaeixen a moltes persones quan s'obre el debat sobre la necessitat de l'ús no sexista del llenguatge. És per això que, si ho voleu, us podem oferir algunes consideracions rellevants a l'hora d'afrontar el debat i també algunes eines útils per tal de començar a escriure un món més just, amb un llenguatge més ajustat a la realitat diversa i complexa que ens envolta!

 

 

 
#ellarecomana

Et recomanem els següents continguts del blog, no deixis de llegir-los i dir-hi la teva!

 


Calendari de projecte ella, feminisme tot l'any!

 

 

Ja està disponible el calendari del mes d'abril on trobaràs les dates importants!

 

Descarrega-te'l aquí!

Participa al blog!
 

A finals del 2014 ens vam decidir a obrir el blog, considerem que la realitat de projecte ella és que es nodreix dels coneixements, dels punts de vista, dels aprenentatges, dels matisos i dels bagatges de moltes persones feministes, i algunes no tant, que ens anem trobant i per això, trobem molt interessant i enriquidor que totes aquestes veus trobin un espai on ser escoltades i cuidades.Si vols que aquest espai, també sigui una mica el teu, només cal que ens escriguis un correu electrònic a
info@projecteella.org amb la proposta de tema que tens en ment perquè en parlem plegades.

Share
Tweet
Forward

Vols rebre el butlletí? Subscriu-te!
 

Subscriu-te i podràs rebre mensualment el butlletí de projecte ella on aniràs trobant novetats, recursos, articles, recomanacions, què fem i moltes coses més sobre gènere i feminisme!


Si vols rebre'l només cal que premis el següent botó.


 
Subscriu-te!
Copyright © * 2015 projecte ella , tots els drets reservats.
Pots contactar-nos a info@projecteella.org o al 678213884 // 696703385

Avís legal: D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, projecte ella garanteix la confidencialitat i la seguretat en el tractament de les dades de caràcter personal. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un correu electrònic a la bústia info@projecteella.org

Protegim el medi ambient: imprimeix-me només si t’és imprescindible.Vull deixar de rebre el butlletí    Vull actualitzar les meves dades de subscripció