Copy
FinnWIDin huhtikuun uutiskirje
Vuoden 2018 hallitus on valittu * FinnWIDiläiset ovat edustaneet ahkerasti alkuvuoden aikana * Toisenlaisia tarinoita -kampanjan kuulumisia

Vuoden 2018 hallitus on valittu


FinnWIDin vuosikokous pidettiin maanantaina 26.3. Kepassa. Paikalla oli ilahduttavan runsas jäsenjoukko, ja myös hallitus sai monta uutta jäsentä.

Vuoden 2018 hallitukseen valittiin Erna Alitalo (puheenjohtaja), Anna Kuokkanen (varapuheenjohtaja), Tommi Kauppinen (taloudenhoitaja), Laura Kirjokivi (sihteeri), Elina Kutramoinen, Elina Hiipakka ja Teija Kanerva-Mbengue. Hallituksen varajäseniksi valittiin Tuuli Vilhunen, Ella Virtanen, Kati Kataja, Elina Pohjonen, Virpi Vepsäläinen ja Saija Sambou.

Uusi hallitus kiittää luottamuksesta ja jatkaa tänäkin vuonna FinnWIDin työtä tasa-arvon edistämiseksi ja ihmiskaupan ehkäisemiseksi. Viime vuoden aikana FinnWIDin toiminta on saatu jälleen hyvään vauhtiin, ja vanha hallitus saikin vuosikokouksessa jäsenistöltä erityiskiitoksen aktiivisesta toimintavuodesta. Tästä on hyvä jatkaa!
FinnWIDin vuosikokoukseen osallistui tänä vuonna 15 jäsentä.

FinnWIDiläiset ovat edustaneet ahkerasti alkuvuoden aikana


FinnWIDin ihmiskauppaa ehkäisevä työ on ollut esillä mediassa Toisenlaisia tarinoita -kampanjan aloituksen jälkeenkin. Helmikuun lopulla Etelä-Suomen Sanomat, Keskisuomalainen, Savon Sanomat ja Karjalainen julkaisivat ihmiskauppaa käsittelevän juttukokonaisuuden, johon kuului myös Itohan Okundayen haastattelu ja FinnWIDin työn esittely.

Anna Kuokkanen ja Paula Laveneziana olivat puhumassa ihmiskaupasta ja Toisenlaisia tarinoita -kampanjasta kansainvälisen naistenpäivän brunssilla Vantaan Koivukylän kirjastossa torstaina 8.3. Aamupäivän aikana brunssilla kävi yli 250 henkilöä, ja FinnWIDin esityksen aikanakin paikalla oli runsaasti kuulijoita. Koivukylän Lähisanomissa ilmestyi myös juttu tapahtumasta, ja FinnWIDin hanke sai siinäkin palstatilaa.

FinnWIDin Itohan Okundaye keskusteli Pakolaisneuvonnan ihmiskauppaan erikoisuneen lakimiehen Anna Smallenburgin kanssa ihmiskaupan uhrien asemasta Suomen turvapaikkajärjestelmästä Helsingin kaupungintalon Virka-galleriassa 14.3. Kuten yli neljä vuotta Suomessa turvapaikkapäätöstä odottaneen Okundayen esimerkki osoittaa, ihmiskaupan uhrien turvapaikkaprosessit voivat olla monimutkaisia, eivätkä viranomaiset tunnista ihmiskaupan uhreja ja heidän erityistarpeitaan vielä riittävän hyvin. Anna Smallenburgin mukaan tilanne on kuitenkin parantunut niiden kahdeksan vuoden aikana, jotka hän on aiheen parissa työskennellyt. Toivoa paremmasta siis on!
Itohan Okundaye kertoo kokemuksistaan ihmiskaupasta Helsingin kaupungintalon Virka-galleriassa.

Toisenlaisia tarinoita -kampanjan kuulumisia


FinnWIDin Toisenlaisia tarinoita -kampanja on kerännyt tähän mennessä 1 723 euroa suunnitteilla olevan kehitysyhteistyöhankkeemme omavastuuosuutta varten. Kaksivuotisen hankkeen koko omavastuuosuus tulee olemaan noin 8 000 euroa, joten vielä on matkaa tavoitteeseen!

Jos haluat tukea kehitysyhteistyöhankettamme, joka tulee kehittämään nuorten naisten toimeentulo- ja kouluttautumismahdollisuuksia Edon maakunnassa Nigeriassa, tule mukaan ja lahjoita kampanjaamme! Voit tukea hankettamme osoitteessa: http://lahjoita.toisenlaisiatarinoita.fi/

FinnWIDin suunnittelemasta hankkeesta ja sen valmistelusta voi lukea täältä: https://www.toisenlaisiatarinoita.fi/vaihtoehtoja-ihmiskaupalle/ Sivulla on hankeidean esittelyn alapuolella blogi, jossa seurataan hankesuunnittelun ja kampanjan etenemistä. Ajankohtaista tietoa hankkeesta saa myös kampanjan Facebok-sivulta.
Maksathan jäsenmaksusi vuodelle 2018! Jäsenmaksu on tärkeä työllemme tasa-arvon edistämiseksi.


Voit suorittaa jäsenmaksun Osuuspankin tilillemme: FI15 5780 0720 4547 48 (Finnwid-Naiset kehitystyössä ry).

Vuoden 2018 jäsenmaksut ovat seuraavat:
25 € työssäkäyvät
12 € opiskelijat, eläkeläiset, työttömät ja hoitovapaalla olevatOta yhteyttä:
info@finnwid.fi

FinnWID - Naiset kehitystyössä ry

Peru jäsenkirjeen tilaus   


Copyright © 2018 FinnWID ry. Kaikki oikeudet pidätetään.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
FinnWID - Naiset kehitystyössä ry · Kylätie · Helsinki 00101 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp