Copy
News in English please go to our website
Se nyhedsbrevet i din browser
TA' FAT OM DANSEN - NYHEDSBREV OKTOBER 2016
Kære alle
Velkommen til oktober-nummeret  af "Ta' fat om dansen" projektets nyhedsbrev. Vi ønsker jeg alle et rigtig godt efterår!
STATUS PÅ TA' FAT OM DANSEN

Årsrapport for "Ta' fat om dansen" 2015-2016

Så er årsrapporten for "Ta' fat om dansen" projektet for 2015-2016 klar. Læs om de mange spændende aktiviteter, der er foregået de sidste 12 måneder, og få en dugfrisk oversigt over antallet af deltagere og tilskuere i projektets første og andet år.

Læs mere her
ÅRETS DANS 2017

Koreograferne til Årets Dans 2017 er fundet

Dansehallerne har fundet de koreografer, der skal stå for Årets Dans 2017. Valget er faldet på den 31-årige danser og koreograf Mette Møller Overgaard og den 27-årige danser og koreograf Esther Haugegaard. Den kommende Årets Dans får sang og musik af Alberte Winding. Dansen skal være med til at åbne Aarhus som Europæisk Kulturhovedstad i januar 2017.

Læs mere her
DANS I SKOLEN

Partnerskoler i Nord - Anden sæson

Dansefyrtårn Nord er gået i gang med anden sæson af deres partnerskole-forløb på en række nordjyske skoler.

Læs mere her

Stav med kroppen

I efteråret har Dansefyrtårn København og Brøndby arbejdet med "Stav med kroppen" projektet, hvor børnene bruger deres kroppe til at vise bogstaver og ord. Det har givet dem nogle helt andre værktøjer at lære bogstaverne gennem bevægelse.

Læs mere her
DANS MED DIN NABO

Vejfester med dans

Dansefyrtårn Fyn har afviklet otte vejfester i Svendborg Kommune som en del af "Dans med din nabo" programmet.

Læs mere her
EVENTS

Kulturmødet Mors

Kulturmødet Mors i slutningen af august er en institution, der er kommet til at matche Folkemødet på Bornholm på mange måder. I hvert fald når det kommer til at diskutere og debattere kunst og kultur. Dansefyrtårn Nord bragte denne gang dansen ind i debatten ved at være stærkt til stede.

Læs mere her

Dans med din nabo - Seniormøde i Dansehallerne

Der kommer bevægelser og trin på både historier, minder og menneskelig erfaring i det helt nye projekt ’Dans din nabo’ hos Dansehallerne, som er ved at tage form. For nylig blev der afholdt informationsmøde for en gruppe af deltagerne, nemlig seniorerne, som mødtes med kompagniet hello!earth

Læs mere her
DANSEHALLERNE

Tag med til aktiv dialog

I løbet af året afholder Dansehallerne arrangementet Meet, Eat and Talk. Her kan du få en snak med vores kunstneriske leder og direktør Efva Lilja om dans, koreografi og kunst. Det er en god mulighed for at komme ind under huden på kunstarten under afslappede former. Målet er føre en aktiv dialog om koreografisk scenekunst og dens betydning i samfundet – i direkte dialog med dig, jer og vores omverden og på den måde udvikle viden og øge bevidstheden om kunst og dens betydning.

Næste gang, at arrangementet afholdes, er den 3. november 2016  klokken 18.00 - ca. 18.45  I foyeren
Der er fri entre. 

Læs mere her
Fotos: Dansehallerne,  m.fl.
Dansehallerne • Pasteursvej 20 • DK-1799 Kbh V (scenerne) / Dansehallerne Aarhus • Frederiks Allé 20B • 8000 Aarhus C

Har du spørgsmål om Dansehallerne eller kommentarer til nyhedsbrevet, så send en mail til os.
Afmeld nyhedsbrev