Copy


 

Se nyhedsbrevet i din browser
Nyhedsbrev - Oktober 2014

TA' FAT OM DANSEN - NYHEDSBREV

Kære læser
Velkommen til det første nummer af "Ta' fat om dansens" nyhedsbrev. Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du tidligere har vist interesse for Dansehallernes aktiviteter. "Ta' fat om, dansen" er et nyt, landsdækkende projekt, som de næste tre år skal give tusindvis af danskere - børn, unge, voksne og ældre - mulighed for at opleve og deltage i dans under vejledning af professionelle. Projektet er støttet af Nordea-fonden, og vi glæder os til at fortælle dig om de mange spændende tiltag og aktiviteter i "Ta' fat om dansen" i dette og de kommende nyhedsbreve.
BIOLOGIEN DANSER
Elever i to 4. klasser på Brønshøj Skole brugte dyrenes bevægelser som inspiration til dans, da de gennemførte projektet "Biologien Danser". Det blev en uge, som bød på en noget anderledes undervisning med både jung-lelyde og breakdance. Og samtidig var projektet med til at gavne fællesskabet i klasserne.
Læs mere her
TANGO PÅ KULTURNATTEN
På Kulturnatten fredag d. 10. oktober kan du komme til magisk tango-aften, når en af de bedste tango-dansere i Danmark, Aldo Velásquez, giver publikum en kort in-struktion til den argentinske tango, inden man selv afprøver trinene på dansegulvet. Aftenen er for alle, og niveauet er tilpasset absolut nybegyndere.
Læs mere her
ØVRIGE AKTIVITETER HOS DANSEHALLERNE
Dansetid
På vores nye side www.dansetid.dk  kan lærere og pædagoger gratis hente "dans-med-film" direkte ind i klasseværelset. Ud over filmene rummer sitet en række kreative danseopgaver lige til at lægge ind i dagligdagen. Sitets indhold skabes løbende i samarbejde med erfar-ne koreografer og undervisere. Hold dig opdateret, når der kommer nyt materiale på siden ved at tilmelde dig her 
Dans for Børn fortsætter
Den landsdækkende turnéordning Dans for Børn, der varetages af Dansehallerne, har fået bevilget et to-årigt tilskud fra Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenkunst (PUS). Med Dans for Børn samarbejder Danse-hallerne med kommunerne om at formidle professionelle danseoplevelser til skoleelever i hele Danmark. Under dansebesøget oplever eleverne kunsten, og der skabes æstetisk resonans og rum for refleksion. Læs mere her
+PLUS
Dans der rykker
Dansehallerne byder i efteråret op  til endnu en omgang Thousand Threads med internati-onal dans og koreografi i absolut særklasse. Thousand Threads er et tilbagevendende kon-cept, hvor dansehallernes kunstneriske chef Bush Hartshorn udvælger forestillinger fra in- og udland, der både er udfordrende og underholdende og rykker ved grænserne for, hvor-dan vi opfatter dans og koreografi. De tre forestillinger, du kan opleve er 4 x Jan Martens, The Old Testament according to The Loose Collective og Joyride & Your Majesties.
Fotos: Lars Nybøll, Vahid Evazzadeh, Martin Dam Kristensen, PR foto
Facebook
Hjemmeside
Email
Dansehallerne • Pasteursvej 20 • DK-1799 Kbh V (scenerne) / Dansehallerne Aarhus • Frederiks Allé 20B • 8000 Aarhus C

Har du spørgsmål om Dansehallerne eller kommentarer til nyhedsbrevet, så send en mail til os.
Afmeld nyhedsbrev