Copy
News in English please go to our website
Se nyhedsbrevet i din browser
TA' FAT OM DANSEN - NYHEDSBREV JULI 2016
Kære alle
Velkommen til juli-nummeret  af "Ta' fat om dansen" projektets nyhedsbrev. Vi ønsker jeg alle en rigtig god sommer!
TEMA - DANS I SKOLEN FORTSAT...

Elever fra Nørrebro og Nordvest gav den dans

Ta’ fat om dansen” projektets andet år er næsten forbi. Men inden, man nåede så vidt, sluttede Dansefyrtårn København & Brøndby deres ”Dans i Skolen” program af med endnu to ”Gi’ den dans” forløb. Her fik tre 6. klasser fra Brønshøj Skole og en 6. klasse fra Blågård Skole lejlighed til at stifte bekendtskab med hele to kunstarter. ”Gi den dans” udmærker sig nemlig ved at blande kunstarterne, og denne gang var det dans og musik – nærmere bestemt percussion i det første tilfælde og sang med looppedal i det andet.

Læs mere her

Roskilde-skole valgte dansen til og blev populær

På Østervangsskolen i Roskilde har man helt bevist valgt at bruge 50.000 kroner om året på at få dans i undervisningen. Det har styrket skolens nye image som innovativ skole.

Læs mere her
FOLKEMØDET 2016

19 events, 500 deltagere og 4.000 tilskuere

Dansehallerne sørgede for, at Folkemødet ikke blot blev et politisk og kulturelt debatforum, men også en fest for dansen og dansekunsten. På toogenhalv dag afviklede Dansehallernes medarbejdere og dansere ikke færre end 19 events med over 500 deltagere og mere end 4.000 tilskuere.

Læs om de mange danseaktiviteter på Folkemødet her
KAMPAGNE

Meld din arbejdsplads til "Vi danser også Årets Dans"

Dansehallernes landsdækkende kampagne ”Vi danser også Årets Dans!” , som skal få arbejdspladser i hele Danmark til at danse, er i fuld gang.

Skal din arbejdsplads være den næste, der danser Årets Dans? Det er let, hurtigt, gratis og fuldstændigt uforpligtende at være med.

Meld jer til kampagnen her

Læs mere om kampagnen her

Læs om workshops til virksomheder her   

Læs om workshops til skoler her
NYT FRA DANSEHALLERNE

Samme lokation - Ny adresse

Der er gang i byggeriet i Carlsberg Byen. Så meget, at der nu også kommer ny gadenavne. Fra d. 1. juli 2016 ændres vores gadenavn til BOHRSGADE 19 (tidligere Pasteursvej 20, scenerne/publikum). Selve lokationen er stadig den samme.

Dansehallerne kan forblive i Carlsberg Byen

Dansehallerne er et af Nordeuropas største fora for moderne dans og har haft til huse i et midlertidigt lejemål i cden nedlagte mineralvandsfabrik Tap E i Carlsberg Byen. Den skal imidlertid omdannes til kontorer, boliger og butikker. Derfor har Dansehallerne og Carlsberg Byen indgået aftale om, at Dansehallerne kan blive i Carlsberg Byen i den fredede bygning Kedelhallen, der ligger lige over for Tap E.

Læs mere her
DANSETID

Masser af dansefilm på Dansetid.dk

På hjemmesiden Dansetid.dk kan lærerne finde masser af inspiration til, hvordan man får mere fokus på dans i skolen. Der ligger blandt andet 21 dansefilm rettet mod henholdsvis indskoling (9 film), mellemtrin (10 film) og udskoling (7 film).

 Se filmene her 
Fotos: Dansehallerne,  m.fl.
Dansehallerne • Pasteursvej 20 • DK-1799 Kbh V (scenerne) / Dansehallerne Aarhus • Frederiks Allé 20B • 8000 Aarhus C

Har du spørgsmål om Dansehallerne eller kommentarer til nyhedsbrevet, så send en mail til os.
Afmeld nyhedsbrev