Copy
News in English please go to our website
Se nyhedsbrevet i din browser
TA' FAT OM DANSEN - NYHEDSBREV APRIL 2016
Kære alle
"Ta' fat om dansen" projektets nyhedsbrev har skiftet udseende. Vi håber, at I vil tage godt imod det nye mere brugervenlige format.
TEMA - DANS I SKOLEN FORTSAT...

Partnerskoler har skabt mulighed for fordybelse i dansen!

For ”Ta’ fat om dansen” projektets nordjyske dansefyrtårn har 2016 budt på en spændende ny satsning. I februar indledte Dansefyrtårn Nord således et stort partnerskole-projekt med seks nordjyske skoler. Målet var at skabe et længere forløb på skolerne, hvor der var bedre mulighed for at fordybe sig i dansen. Læs om projektet her

Hvordan danser man "Transport"?

Ranum Skole i Nordjylland var en af de seks dansepartnerskoler, som Dansefyrtårn Nord har kørt en langt forløb med de seneste måneder. Skolen sluttede forløbet med en emneuge med overskriften "Transport"  Læs her, hvordan emneugen forløb, og hvordan transport kan overføres til dans og bevægelse.
DANSENS DAG

Hele Danmark danser med på Dansens Dag

Fredag den 29. april breder danserytmerne og dansekunsten sig med ekstra styrke, når den årlige Dansens Dag løber af stablen. Fra nord til syd og øst til vest vil der være scenekunst og danseaktiviteter, hvor man enten kan kigge på eller selv danse med. Flere af dansefyrtårnene i "Ta' fat om dansen" projektet er selvfølgelig også med og hylder dansen på Dansens Dag. Læs her om nogle af de mange ting, der sker.

Dansehallerne fejrer Dansens Dag med gratis heldagsprogram

Dansehallerne er selvfølgelig også med til fejringen af Dansens Dag og præsenterer i år et gratis heldagsprogram, hvor man blandt andet kan komme med bag kulissen hos de professionelle dansere og koreografer; få en snak om koreografi og dans med Dansehallernes direktør og kunstneriske leder Efva Lilja; og endelig er der rig lejlighed til selv at gi’ den fuld gas på dansegulvet. Læs om Dansens Dag i Dansehallerne her

KAMPAGNE

Meld din arbejdsplads til "Vi danser også Årets Dans"

Dansehallernes landsdækkende kampagne ”Vi danser også Årets Dans!” , som skal få arbejdspladser i hele Danmark til at danse, er i fuld gang.

Skal din arbejdsplads være den næste, der danser Årets Dans? Det er let, hurtigt, gratis og fuldstændigt uforpligtende at være med.

Meld jer til kampagnen her

Læs mere om kampagnen her

Læs om workshops til virksomheder her   

Læs om workshops til skoler her
FOLKEMØDET 2016

Masser af dans på Folkemødet

Der bliver masser dans på Folkemødet på Bornholm i år. Dansehallerne er nemlig lige som sidste år til stede og samarbejder blandt andet med Center for Sund Aldring.

Folkemødets deltagere får både lejlighed til at danse Årets Dans og til at høre Dansehallernes direktør Efva Lilja i debat med forsker og antropolog Bjarke Oxlund om ældre og sensualitet.

Der vil også være mulighed for at møde Dansehallernes to danseteams rundt om på Folkemødet, og lørdag aften er Dansekompagniet Don Gnu, der har lavet Årets Dans 2016, værter ved den festlige dansefest i Domen.

Det endelig program for danseaktiviteterne på Folkemødet følger i næste nyhedsbrev.
NYT FRA DANSEHALLERNE

Klub DH - For alle os der elsker dans - masser af dans

Vi tror på, at en god danseoplevelse gør en forskel og sætter nye tanker og følelser i spil og måske endda er med til at ændre måder, man ser sig selv og sin omverden på. Med et medlemskab i Dansehallernes KLUB DH får du adgang til nogle af vores oplevelser til en særlig god pris. Samtidig giver et KLUB DH medlemskab også en række andre fordele, som er værd at tage med.
Et medlemskab koster ikke noget, og du kan melde dig ind lige her
Fotos: Dansehallerne,  m.fl.
Dansehallerne • Pasteursvej 20 • DK-1799 Kbh V (scenerne) / Dansehallerne Aarhus • Frederiks Allé 20B • 8000 Aarhus C

Har du spørgsmål om Dansehallerne eller kommentarer til nyhedsbrevet, så send en mail til os.
Afmeld nyhedsbrev