De woningmarkt staat onder hoogspanning. De verkoopcijfers zijn nog prima, maar de marges (te) klein. Door de hoge grond- en bouwkosten is de onderkant van de markt bijna niet meer te bedienen, terwijl daar de vraag juist het grootst is. 

Woningcorporaties bouwen hierdoor minder en voor starters en mensen met een modaal inkomen zijn nieuwe woningen en appartementen bijna niet meer te bereiken. En dan is ook nog het stikstofvraagstuk om de hoek komen kijken. Er zal wel een oplossing voor komen, maar het zorgt voor vertraging en extra kosten.

Gelukkig hebben we oplossingen om ook de onderkant van de markt te blijven bedienen. In Arnhem realiseerden we 22 sociale koopwoningen en in Nijmegen bouwen we momenteel 31 duurzame sociale huurappartementen met ons nieuwe bouwconcept Wonivo.

Terwijl in hartje Utrecht de transformatie van een kantoorgebouw naar woonbestemming op het punt stond te beginnen, veranderde plotseling het plan. Samen met KlokGroep liet Novaform zien waar het goed in is:
Wendbaar meebewegen met nieuwe kansen."
Lichamelijk en geestelijk gezond blijven is een speerpunt voor ons. Lees hoe we in september een extra stap zetten om onze vitaliteit te bevorderen. Verder kom je in deze editie o.a. meer te weten over het unieke tuinklaar-concept van LIV, de zeer succesvolle startverkoop in Noordwijkerhout, de nieuwe uitdaging van directeur Han Troost en de gewonnen tender in Heinenoord.
 
Veel leesplezier!
 
Ton van de Klok
Algemeen directeur KlokHolding
Wonivo: multifunctionele en duurzame sociale huurappartementen 
Nieuwbouw
Appartementen
Wonivo

Aan de Tooropstraat in Nijmegen is woningcorporatie Woonwaarts gestart met de bouw van 31 duurzame huurappartementen, verdeeld over twee woonblokken. 

KlokGroep realiseert het project en ECO Architecten heeft het ontwerp gemaakt, op basis van het nieuwe Wonivo-concept van KlokGroep. 

Lees meer over dit bijzondere project →
Wendbaar meebewegen bij revitalisering kantoorpand Utrecht
 
Renovatie
Binnenstedelijk
→
Uniek: betaalbare koopwoningen voor starters in Arnhem
 
Ontwikkelen
Nieuwbouw
→
Fit de Klok rond:
September in het teken van vitaliteit!

Met ons programma ‘Fit de Klok rond’ stimuleren we medewerkers gedurende het hele jaar al om gezond te eten, te bewegen en veilig te werken; in september doen we daar nog een schepje bovenop.
Lees meer over de gezonde maand
→
Nieuwsflitsen
Primeur voor kopers met het Tuinklaar-concept van LIV →
Han Troost begint eigen onderneming →
Vijf Tiny Houses en nog 127 andere woningen in Heinenoord →
Geslaagde start verkoop 'Landgoed in den Houte' →
Over KlokGroep
Nieuwbouwprojecten
Mensen & verhalen
Contact
Laat je inspireren
in fb tw g+
Over Novaform
Nieuwbouwprojecten
Mensen & verhalen
Contact
Laat je inspireren
in fb tw
KlokSignaal
is een uitgave van KlokHolding BV
 Eerdere editiesOnline versie  -  Nieuwsbrief doorsturen  -  Afmelden