De overheid heeft eindelijk duidelijkheid gegeven over het aardgasloos bouwen van nieuwbouwwoningen. Op zich een goede zaak, maar het zal van alle betrokken partijen nog heel wat inspanningen vereisen om projecten, die op korte termijn gerealiseerd moeten worden, haalbaar te maken.

De kostprijs neemt aanzienlijk toe en dat zorgt ongetwijfeld voor vertraging bij een aantal plannen. Ondertussen blijft de vraag naar koopwoningen onverminderd hoog en dat heeft ons vorig jaar geen windeieren gelegd. 2017 was wederom een succesvol jaar met een recordomzet van bijna € 200 miljoen. 
 
Alle cijfers en onze verwachtingen voor het komend jaar vindt u in het financieel jaarverslag ”

Architect Aron Bogers (Inbo) en Bauke Robijn (SPF Beheer) vertellen in dit KlokSignaal over het ontwikkelproces en de samenwerking rond Avenu 1895; een prachtig nieuwbouwproject achter de oude ambachtsschool in Arnhem. De transformatie van de monumentale school is ook in dit plan opgenomen.

Verder ziet u in een bijzonder fraai filmpje de realisatie van de eerste Optimaat-woningen: het nieuwe, duurzame woonconcept voor een- en tweepersoonshuishoudens. De column van Hoffmr. is ook weer terug. Ditmaal over de invoering van de nieuwe privacywetgeving (AGV), waardoor uw mailbox de afgelopen weken volstroomde.
 
Veel leesplezier! 
 
Ton van de Klok
Algemeen directeur KlokHolding
Avenu 1895: modern wonen op een historische plek in Arnhem
Ontwikkelen
Realiseren
Onderhouden
Samenwerken

Aan Boulevard Heuvelink in Arnhem, op het achterterrein van het voormalige Rijn-IJsselcollege realiseren KlokGroep en Draisma 123 appartementen in diverse woonoppervlaktes. Ook transformeren zij de monumentale ambachtsschool tot 40 loftwoningen. 

Bauke Robijn, fundmanager bij SPF Beheer en Aron Bogers van architectenbureau Inbo vertellen hoe goed co-makerschap de basis is voor het succes van dit project.

Lees meer over dit prachtige project →
Supersnelle realisatie woonconcept Optimaat mooi in beeld gebracht
 
Innovatie
MVO
Samenwerken
→
Hoffmr. 
Column
→
Opnieuw recordomzet KlokHolding

De meeste werkmaatschappijen binnen KlokHolding richten zich op diverse facetten van woningbouw en profiteren van de gunstige marktomstandigheden. Dit zien we terug in de jaarcijfers.
 
Bekijk het volledige jaarverslag
→
Nieuwsflitsen
Als vakman kun je in de Spoorbuurt je hart ophalen →
Kennismaken met de bouw in Nijmegen  →
Persoonlijke ontwikkeling als basis voor sterk werkgeverschap →
Nieuwe beelden appartementencomplex Belvedère →
Over KlokGroep
Nieuwbouwprojecten
Mensen & verhalen
Contact
Laat je inspireren
in fb tw g+
Over Novaform
Nieuwbouwprojecten
Mensen & verhalen
Contact
Laat je inspireren
in fb tw
KlokSignaal
is een uitgave van KlokHolding BV
Online versie  -  Nieuwsbrief doorsturen  -  Afmelden