Ik weet niet hoe het u vergaat, maar ik krijg steeds meer het gevoel dat de klok tien jaar terug is gezet. Particuliere kopers staan weer in de rij voor een woning en beleggers willen maar al te graag investeren in nieuwe bouwprojecten. Het gevolg: steeds meer spanning op de woningmarkt en grote prijsstijgingen. Maar ook fors oplopende bouwkosten, krapte op de arbeidsmarkt en langere levertijden.

De omzet en orderportefeuille van onze organisatie groeit weliswaar, maar dit gaat gepaard met veel extra inspanningen om bouwprojecten goed georganiseerd te krijgen. Dit zijn precies de problemen waar we zo’n tien jaar geleden ook voor stonden. Voor ons dus het moment om even pas op de plaats te maken, de focus op de organisatie te houden en dus ook "nee" durven te verkopen. 
Kwaliteit en aandacht voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel en daar willen we niet op inleveren. ”
In dit KlokSignaal leest u meer over onze intensieve samenwerkingen met Borghese en woningcorporatie SCW. In opdracht van Borghese gaat KlokGroep een van de meest in het oog springende gebouwen van Arnhem transformeren en voor SCW hebben we van vier grote woningen acht kleinere gemaakt. We besteden ook aandacht aan het goede werk dat een aantal collega's verricht voor weeskinderen en jonge moeders in Tanzania. Verder staan we nog even stil bij de nieuwe vestiging van Novaform in Rotterdam. Veel leesplezier!
 
Ton van de Klok
Algemeen directeur KlokHolding
Fascinerende transformatie van een "waanzinnig gaaf gebouw"
Transformatie
Verduurzaming
Appartementen

Wie in Arnhem woont, kent het enorme gebouw aan de Velperweg dat tot ruim een jaar geleden dienstdeed als ING-kantoor. “Een waanzinnig gaaf gebouw”, stelt Ronald Camps, Real Estate Developer bij Borghese Real Estate. 

Toen het markante gebouw op de markt kwam, pakte Borghese Real Estate de mooie kans om het te transformeren tot een woongebouw met ruim 400 huurwoningen. Powerhouse Company buigt zich over het ontwerp en KlokGroep neemt de bouwwerkzaamheden op zich.

Lees het meer over het project en bekijk de artist impressies →
Verrassing achter de voordeur van woningen SCW in Tiel
 
Onderhouden
Innovatie
→
Collega's helpen weeskinderen en jonge moeders in Tanzania
 
KlokHolding
MVO
→
Inspirerende workshop voor eerste bewoners
De Weezenlanden in Zwolle

TV-tuinman Lodewijk Hoekstra gaf onlangs een workshop 'Duurzame tuinaanleg' aan de kopers uit de eerste fase van het Zwolse nieuwbouwproject De Weezenlanden. "Een inspirerende en leerzame middag", volgens de toekomstige bewoners.
Lodewijk Hoekstra
TV-tuinman en initiatiefnemer NL Greenlabel
duurzaam tuinonderhoud
Nieuwsflitsen
Op oude locatie KlokGroep staat nu een levendige woonwijk →
Een kijkje in de keuken bij Project- en Planontwikkeling →
Novaform opent extra vestiging in Rotterdam →
Novafonds: Oog voor lokale initiatieven →
Over KlokGroep
Nieuwbouwprojecten
Mensen & verhalen
Contact
Laat je inspireren
in fb tw g+
Over Novaform
Nieuwbouwprojecten
Mensen & verhalen
Contact
Laat je inspireren
in fb tw
KlokSignaal
is een uitgave van KlokHolding BV
Online versie  -  Nieuwsbrief doorsturen  -  Afmelden