Toen we een jaar geleden onze jaarcijfers publiceerden, was het nog compleet onzeker hoe het jaar 2020 eruit zou gaan zien. Onze orderportefeuille was goed gevuld, maar niemand kon voorspellen hoe de coronacrisis zich verder zou ontwikkelen en wat het effect ervan zou zijn. Nu, een jaar later, krijgen we langzaam maar zeker, stapje voor stapje, te maken met versoepelingen. De wereld raakt weer wat meer ‘in control’.

En dat is ook precies het thema dat wij in onze organisatie voor dit jaar centraal hebben gesteld; ‘in control’ raken na een lange periode van groei. Vanuit dat vertrouwen kijken we met een positieve blik terug op het jaar dat achter ons ligt. In dit KlokSignaal presenteren we onze resultaten dan ook met een goed gevoel.
 
We zijn trots op het mooie resultaat van KlokHolding. Met name de vestigingen in Duitsland en Polen waren erg succesvol. ”

De markt raakt echter steeds verder uit balans. Niet alleen door Covid-19, ook door andere ontwikkelingen, zoals het woningtekort dat mede ontstaat door het geringe aantal bouwlocaties en capaciteitsproblemen bij bouwbedrijven. Zelf moesten we een aantal projecten doorschuiven naar 2021 en 2022 als gevolg van bestemmingsplanprocedures en ambtelijke onderbezetting. 

Naast de publicatie van onze jaarcijfers tonen we in dit KlokSignaal de vorderingen van het project High Park in Arnhem. Daarnaast vertelt Roemer Pierik, partner-architect bij EGM architecten, vol passie over het project Loyd in Nijmegen en Bert Simpelaar, commercieel manager bij Novaform, over zijn visie op de Novaform2

Afgelopen zondag promoveerde voetbalclub N.E.C. na een spectaculaire wedstrijd. Als trotse hoofdsponsor wensen we spelers, begeleiding en directie veel succes op het hoogste niveau. 

Veel leesplezier,
Ton van de Klok
Algemeen directeur KlokHolding
High Park: transformatie die getuigt
van lenigheid
Samenwerken
Innovatie
Duurzaamheid

In 2016 won Borghese Real Estate de tender voor de herontwikkeling van het Kruisgebouw, het voormalige ING-kantoor in Arnhem. De ontwikkelaar betrok KlokGroep bij het project om het kantoor te transformeren naar een schitterend woongebouw. 

Binnenkort worden de 281 appartementen opgeleverd. Maikel Withaar, projectontwikkelaar bij Borghese Real Estate blikt samen met Pedro de Visser en Arno Verploegen (beide KlokGroep), terug op een bijzonder proces dat voor alle betrokken partijen een goede oefening in lenigheid was.

Lees meer over dit bijzondere project →
Roemer Pierik over de architectuur, de plek en het uitzicht van Loyd
 
Innovatie
Architectuur
→
De Novaform2 van commercieel manager Bert Simpelaar
 
Onze mensen
→
Publicatie jaarcijfers
KlokHolding houdt stand in een bijzondere en wankele markt

KlokHolding sloot 2020 af met een omzet van € 242 miljoen. Dat is bijna € 8 miljoen minder dan het jaar ervoor, toch zijn we tevreden.
Onder normale omstandigheden zouden we voor het zevende jaar op rij een stijging van de omzet hebben laten zien. De omstandigheden zijn echter niet helemaal normaal.


 
Bekijk het publieke en financiële jaarverslag
→
Nieuwsflitsen
Gecombineerde technieken voor fundering Havenkade →
Visie KlokGroep succesvol in Soest →
Een stapje dichter bij 142 nieuwe woningen in Tienvoet Heinenoord →
Realisatie woontoren Tilburg van start gegaan in Groningen →
Over KlokGroep
Nieuwbouwprojecten
Mensen & verhalen
Contact
Laat je inspireren
in fb tw g+
Over Novaform
Nieuwbouwprojecten
Mensen & verhalen
Contact
Laat je inspireren
in fb tw
KlokSignaal
is een uitgave van KlokHolding BV
 Eerdere editiesOnline versie  -  Nieuwsbrief doorsturen  -  Afmelden