'Samenwerken met lef'; een belangrijk thema binnen onze organisatie. We willen dat onze medewerkers initiatief tonen en zich durven uit te spreken. Maar ook hulp vragen als dat nodig is. Dat ze ambassadeurs zijn, die trots zijn op ons bedrijf. Niet alleen loyaal, maar ook slagvaardig. 

Zonder samenwerkingsverbanden zouden wij onze projecten niet op de huidige manier kunnen ontwikkelen. In deze editie van het KlokSignaal blikken we samen met Harold van Rooijen en Henri Schimmel terug én vooruit op de jarenlange relatie met BPD. Een samenwerking die beide partijen koesteren, al veel heeft gebracht en blijft brengen.
 
Samenwerken met lef is de rode draad in al onze ontwikkelingen en innovaties. We vinden de meerwaarde in elkaar en worden samen sterker. ” 

Nog een mooie samenwerking: voor woningcorporatie KleurrijkWonen gaan we met onze partners Hooijer Renkum en Emergo woningen slopen en nieuwe realiseren. Circulariteit is daarbij het centrale thema: we maken zo veel mogelijk groene keuzes bij de inzet van materieel en tijdens de fabricage. We hergebruiken materialen en treffen voorzieningen voor klimaatadaptatie en biodiversiteit.

Verder geven we inzicht in de unieke samenwerking tussen gevelspecialisten Vianen en Alkondor in het project Havenkade en maken we ons langzaam op voor het 100-jarig bestaan van KlokHolding. Edwin Kolkhuis Tanke vierde onlangs zijn 25-jarig jubileum en vertelt over zijn 100 kwartalen bij Novaform.


Veel leesplezier,
Ton van de Klok
Algemeen directeur KlokHolding
Langdurige samenwerking met BPD op basis van gelijkwaardigheid
Samenwerken
Innovatie
Duurzaamheid

Diverse projecten van KlokGroep, Novaform en Heilijgers zijn samen met BPD ontwikkeld. De samenwerking gaat al ruim 25 jaar terug en in een kwart eeuw ontstaat er een band die verder reikt dan een zakelijke overeenkomst.

Wederzijds vertrouwen, begrip en respect, dat is de kracht achter de langdurige samenwerking. Henri Schimmel, ontwikkelmanager bij BPD, en Harold van Rooijen, algemeen directeur KlokGroep, blikken terug.

Lees meer over deze mooie samenwerking →
HAVENKADE COMBINEERT
Unieke samenwerking gevelspecialisten Vianen en Alkondor Hengelo

 
Innovatie
Co-makership
→
KLEURRIJK WONEN
Eerste stap naar maximaal circulair slopen en bouwen
 
Circulair
Samenwerken
→
De 100 kwartalen van...
Edwin Kolkhuis Tanke, algemeen directeur Novaform

Volgend jaar bestaat KlokHolding 100 jaar. Een feestelijke reden om terug te blikken op onze organisatie én onze mensen. In de rubriek ‘De 100 van…’ lichten we een persoonlijk jubileum uit van onze collega’s. 


 
Lees meer over de 25 jaar van Edwin bij Novaform
→
Nieuwsflitsen
Onthulling eerste Optimaat in Hof van Overasselt →
Oranje Vikingen tonen lef tijdens ‘Water Edition’ →
De Novaform² van Sterkenburg in Hoofddorp →
Landgoed in den Houte: Wonen in een monument →
Over KlokGroep
Nieuwbouwprojecten
Mensen & verhalen
Contact
Laat je inspireren
in fb tw g+
Over Novaform
Nieuwbouwprojecten
Mensen & verhalen
Contact
Laat je inspireren
in fb tw
KlokSignaal
is een uitgave van KlokHolding BV
 Eerdere editiesOnline versie  -  Nieuwsbrief doorsturen  -  Afmelden