Wat was het een bijzonder jaar! 2022 begon in een lockdown, maar we kregen al snel onze vrijheden terug. In het voorjaar bereikten we de finale van de Familiebedrijven Award en namen we de Adriaan van Erk Groep over. Daarna vierden we ons 100-jarig bestaan en nu sluiten we het jaar af met nieuwe uitdagingen.

Verder oplopende hypotheekrente en hoge inflatie zorgen voor een steeds negatiever sentiment in de markt. Fors gestegen bouwkosten, schaarste aan materialen en extra eisen vanuit de overheid zetten de betaalbaarheid van nieuwbouw verder onder druk. Hierdoor begint de woningverkoop op steeds meer locaties te haperen. We moeten dus zorgvuldig bepalen op welke wijze we onze nieuwe plannen in de markt gaan zetten. Daarbij willen we niet beknibbelen op circulariteit en duurzaamheid.

Om alle uitdagingen gezamenlijk aan te kunnen pakken, kiezen we ervoor om het moederbedrijf (KlokHolding) sterker in de markt te zetten. Daarom gaan we de holding een meer voor de hand liggende naam geven: KlokGroep. In dit KlokSignaal vertellen Harold van Rooijen en ik over het hoe en waarom van deze keuze.
 
Om alle uitdagingen gezamenlijk aan te kunnen pakken, kiezen we ervoor om het moederbedrijf sterker in de markt te zetten. ” 

Normaal gesproken laten we in het KlokSignaal voornamelijk relaties en opdrachtgevers aan het woord. In deze editie richten we de focus vooral op onszelf. Behalve op de naamswijziging blikken we terug op het 'Feest van de Eeuw' en het cadeau dat we namens onze relaties aan het Amalia kinderziekenhuis gaven. Verder stellen we je voor aan het nieuwe directieteam van de Adriaan van Erk Groep.

Veel leesplezier,
Ton van de Klok
Algemeen directeur KlokHolding
Moederbedrijf krijgt de naam 'KlokGroep' en de Nijmeegse dochter heet voortaan 'Van de Klok'
Merknamen
Positionering

We hebben ervoor gekozen om de holding vanaf 1 januari 2023 een nieuwe naam te geven. De keuze is daarbij gevallen op KlokGroep als overkoepelende naam voor het moederbedrijf. De Nijmeegse dochter (het huidige KlokGroep) gaat voortaan door het leven als Van de Klok.

Harold van Rooijen en Ton van de Klok vertellen waarom hiervoor gekozen is en wat er allemaal gaat veranderen.

Lees alles over de naamswijzigingen →
ADRIAAN VAN ERK
Familiebedrijf met oog voor kopers, kwaliteit en ondernemerschap

 
Kennismaken
→
FEEST VAN DE EEUW
Relaties en directie schenken €35.000 aan Amalia kinderfonds

 
#Klok100
→

Het KlokSignaal blijft ook in het nieuwe jaar de nieuwsbrief van de holding. Hierin publiceren we onder meer de laatste innovaties en ontwikkelingen binnen KlokGroep, onze visie op duurzaamheid en de jaarcijfers. 

Om relaties van Novaform en Van de Klok optimaal te voorzien van relevante informatie krijgen beide dochters een eigen nieuwsbrief of digitaal magazine. Hierin publiceren ze zo'n viermaal per jaar artikelen over unieke samenwerkingen, bijzondere initiatieven en spraakmakende projecten. 

Heilijgers behoudt haar succesvolle e-zine 'De wereld van Heilijgers'. Adriaan van Erk volgt waarschijnlijk pas later met een eigen uitgave.


 
Schrijf je hier alvast in voor de gewenste nieuwsbrieven.
→
Nieuwsflitsen
Alles klopt op 'Feest van de Eeuw' →
Energiehub: eerste stap naar duurzame bouwplaats →
Paneldiscussie: Geen stilte voor de storm, gewoon doorbouwen →
Viering hoogste punt De Bankier met lichtshow en video →
E-zine Heilijgers: Special ouderenhuisvesting & zorgvastgoed
Bouwpartner-event maakt verbindingen toekomstbestendig
Over KlokGroep
Nieuwbouwprojecten
Mensen & verhalen
Contact
Laat je inspireren
in fb tw g+
Over Novaform
Nieuwbouwprojecten
Mensen & verhalen
Contact
Laat je inspireren
in fb tw
KlokSignaal
is een uitgave van KlokHolding BV
 Eerdere edities  -  Online versie  -  Ezine Heilijgers  -  Afmelden