Copy

Vergoedingen en premies 2019

Het is bijna zover: rond 18 november worden de premies en vergoedingen van de zorgverzekeraars weer bekend gemaakt. Benieuwd wat dit voor jou betekent in 2019? Wij helpen je ook dit jaar weer graag met het doorberekenen en het kiezen van de juiste polis in jouw situatie.

Verruimde openingstijden

Heb je vragen over de nieuwe vergoedingen en premies van de zorgverzekeraars? Wij staan voor je klaar! Vanaf maandag 20 november kun je ons ook 's avonds bellen. We zijn bereikbaar tussen 18.30 en 20.30 uur via 053 - 434 84 94.

Langskomen op één van onze vestigingen mag natuurlijk ook. Bekijk hier onze openingstijden. En vanaf 10 november is Move Hairsolutions ook geopend op: 

Dinsdag tot 21.00 uur in Almere
Donderdag tot 21.00 uur in Enschede
Zaterdag 09.30 tot 13.30 uur in Almere en Enschede

Eigen risico bijna vol gemaakt in 2018?

Nieuw in de collectie Europees echthaar "by MoveHS"

De collectie Europees echthaar "by MoveHS" is uitgebreid met de V-crownextension, een LFS crownextension met een french top en een fullcap haarwerk De Luxe-2 met een haarlengte van 12 centimeter.

Nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe modellen? Bekijk deze haaraanvullingen op onze vestigingen.

Meer informatie over de collectie

Bijzondere verhalen: de tegenwind-selfie

Lees meer

En verder...

  • ...wist je dat we bij een aflevering van een haaraanvulling ook graag de visagie bij jou doen? Het Move Hairsolutions team heeft het afgelopen jaar visagie trainingen gevolgd bij Marinella Baks. We voorzien je graag van mooie make-up en kleuradvies. 
  • ...wist je dat we dit jaar na de kerstdagen gewoon geopend zijn?
  • ...wist je dat je bij onze outlet cabine voordelige haaraanvullingen kunt vinden? Met geluk vind je iets wat bij je past, eigentijds is en kwaliteit heeft.  

Move Hairsolutions
www.movehs.nl

Copyright Move Hairsolutions

Afmelden