Copy
Haarprobleem, en de stap naar haaroplossing in de vakantie


Haarprobleem? Stap naar haaroplossing moeilijk en mogelijk 


Veel vrouwen met een haarprobleem zijn jaren zoekende voordat ze de stap durven te zetten naar een haaraanvulling. Angst en schaamte voedt het uitstel gedrag wat heel begrijpelijk is. Vaak hebben we vanalles geprobeerd. Hoofdhuid analyses en scoop onderzoeken met bijbehorende haarcosmetica die verbetering beloven, pillen, spray's die de hoofdhuid doorbloeding activeren en meer haar beloven, dieten die haarverlies verminderen.

Teleurgesteld wordt het haar zoals vanouds wéér in een knotje of staartje gedaan, en bij kort haar weer flinke toupage en haarspray in het dunne haar verwerkt, om er nog iets van te maken. En laat het vooral niet gaan waaien of regenen, of dat er veel activiteiten in je agenda staan.


Ten einde raad, hoe nu verder


De vrouwen met een haarprobleem zijn soms ten einde raad na een jarenlange zoektocht, en realiseren zich dat er feitelijk nog maar één mogelijkheid is om iets te verbeteren. Een haaroplossing in de vorm van een crownextension, haarwerk  of iets anders  

Die gedachte geeft paniek, omdat onze nachtmerrie senario's beelden vertonen van vrouwen met dikke en onnatuurlijke toupets of pruiken, of collega's en vrienden die aan je gaan vragen wat heb jij nu op je hoofd? Daar zit voornamelijk onze angst en onze waanbeelden.

Kijk naar dit filmpje. https://www.movehs.nl/crownextensions/ voor een indruk van de crownextension


 


We hoeven geen glamourous haar maar gewoon haar 


Wat we willen is gewoon haar, net als ieder ander. Haar waarbij je je niet ongemakkelijk voelt en schaamt. We kennen allemaal de bekende Nederlanders met het mooiste glamourous haar. Wat perfect zit, dik en vol is. Dat is een ideaal beeld, maar het is geen dagelijkse realiteit.

De crownextension kan je helpen verandering in de situatie te krijgen. MoveHs heeft de Lifestyle crownextension ontworpen voor de vrouw met een haarobleem, die starter is. Een platte crowextension met flexibele constructie, van onbehandeld Europees echthaar met een natuurlijke valling van het haar, wat zich goed mengt met je eigen haar en niet bovenop je haar ligt zoals we zo vaak zien. Er zijn inmiddels vele vrouwen overgegaan op deze haaroplossing, en we hebben overweldigende reacties  gehad en krijgen ze nog steeds. Regelmatige horen we had ik het maar eerder gedaan, of ik voel me weer vrouw en durf weer meer.


De vakantie periode goed moment om te wennen

De "by MoveHs" crownextension kan je helpen de eerste stap te zetten naar een haaroplossing en het proces van haarverlies een plek te geven en dragelijker te maken. Besluit je deze stap te zetten, gun jezelf een gewenningsperiode. Zet jezelf niet onnodig onder druk, je hebt tijd nodig om te wennen aan meer haar, aan de nieuwe coupe die je gaat dragen.

De blijdschap van verandering gaat bijna altijd gepaard met de angst voor vragen uit de omgeving en of je zelf nog wel handig genoeg bent met bv.het haar stylen, of hoe je het haar moet opsteken.
Zet jezelf niet onnodig onder druk en bedenk dat je in de vakantieperiode genoeg tijd hebt en dat dit voor jou het ideale instap moment kan zijn om verandering in de situatie te brengen.
 

Wat kun je van de "by MoveHs "crownextension verwachten

 
  • haaroplossing die licht voelt
  • geeft geen pijn en haarschade
  • ziet er natuurlijk uit, niet opvallend
  • de stap van dun naar voller haar is voor de omgeving niet merkbaar
  • flexibele bevestigings methode, clips, elastische draad, of tape
  • 100% onbehandeld Europees echthaar
  • ambachtelijke knoping met weinig haarverlies
  • micropoint bevestiging mogelijk
We kennen vrouwen die wisselen en van de clips de winterdag overgaan op micropoint de zomerdag, omdat ze willen gaan diepzee duiken, of gaan motorrijden, of gewoon op vakantie gaan en met de crownextension willen slapen, of .............. omdat ze er dag en nacht hetzelfde uit willen zien.Vind je het nog steeds moeilijk de stap te zetten? Schroom niet, neem ondersteuning mee en plan gewoon die afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Passen in onze privékamers is mogelijk om beeld te krijgen van wat de haaraanvulling kan verbeteren voor jou. We leggen de verschillen uit in soorten haar en bevestigings methodes. Foto's maken van jezelf is toegestaan. Na het gesprek zullen we alles in een mail samen vatten met prijzen en info zodat je thuis alles kunt laten bezinken. https://www.movehs.nl/afspraak-maken/

We wensen je veel succes met het zetten van de eerste stap, en misschien zien we je gauw op onze vestiging in Almere of Enschede

Een fijne vakantie 
Team MoveHs
 
Copyright © *2012 -2017* MoveHs Hair Solutions* All rights reserved.
Nieuwsbrief juni 2017

MoveHs Enschede 
Hoofdvestiging & Correspondentie
Hendrik Ter Kuilestraat 131,7547 BC Enschede

MoveHs Almere
Roparun Parkhuys Inloopcentrum voor kanker
Buñuellaan 1, 1325 PP Almere

T 0534348494
M 0631743766
info@movehs.nl / www.movehs.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list