Copy
Reminder jan. prijsverhoging Europees haar 1 feb - 17


Prijsverhoging 1 februari "by MoveHs collectie


Gelukkig hebben we nog een paar weken om ons te oriënteren op een crownextension, fullcap of een maatwerk. Per 1 februari is de prijsverhoging jammer genoeg onvermijdelijk op het onbehandele Europese echthaar van MoveHs.  

Haarlengtes langer dan 20 cm, of een hel blond haar is moeilijk te verkrijgen en worden steeds duurder. De marktprijzen zijn afhankelijk van vraag & aanbod, en de vraag naar dit kwaliteits haar wordt steeds groter omdat dragers de verschillen en levensduur van dit haar ervaren en waarderen. Een ander plus punt is dat deze haren ambachtelijk worden geknoopt en de stukken weinig haren verliezen.
  

De "by MoveHs" collectie onbehandeld Europees echthaar

 • Três Chique Fullcaps standaard met onderknoping, leverbaar in 8 natuurkleuren, maten S,M,L in de lengtes 20 cm en 30 cm. Geheel handgeknoopt
 • DeLuxe Fullcaps standaard met lacefront, silicone en PU, leverbaar in 8 natuurkleuren, maten S, M,L in de lengtes 20 cm en 30 cm. Geheel handgeknoopt.
 • Lifestyle standaard crownextension, ideaal voor starters met dun haar of kale plekken,   afm 275cm2, light geknoopt, multifunctionele bevestigingsmethode, in 8 natuurkleuren in de lengtes 20 cm en 30 cm. Geheel handgeknoopt
 • Lifestyle - 2 crownextension, afm. 275 cm2, multiofunctionele bevestigingsmethode, in meerdere natuurkleuren ook gemixed, lengtes in 35 cm. Geheel handgeknoopt
 • Semimaatwerk fullcap by MoveHs, diverse maten vanaf mt 48 tm maat 60, haarlengtes van 15 cm tm 40 cm, iedere gewenste haarkleur, of haren met specifieke structuur of slag, aanpassingen in cap en bevestigings methode mogelijk. Geheel handgeknoopt
 • Maatwerk fullcap by MoveHs, elke gewenste afmeting of model, contramal, haarlengtes van 15 cm tm 40 cm, iedere gewenste haarkleur, of haren met specifieke structuur of slag of krul, aanpassingen in cap en bevestigings methode mogelijk. Geheel handgeknoopt
 • Maatwerk Crownextension by MoveHs, elke gewenste afmeting of model, contramal, haarlengtes van 15 cm tm 40 cm, iedere gewenste haarkleur, of haren met specifieke structuur of slag of krul, aanpassingen in cap en bevestigings methode mogelijk. Geheel handgeknoopt
 • HairIn - 2 haarverlenging by Movehs. elke gewenste haarlengte vanaf 15 cm tm 40 cm, iedere gewenste haarkleur of haren met specifiek structuur met slag of krul in onbehandeld Europees echthaar


MoveHs is bijzonder trots op de goede prijs- en kwaliteitsverhouding van deze haaroplossingen. Het kenmerk van deze collecties zijn:
 • groot draagcomfort 
 • veilig zittende en goed voelende bevestigingsmethodes
 • natuurlijke valling van de haren
 • natuurlijke beauty en onopvallend


    


Goede alternatieven


MoveHs gaat voor een transparant advies. We zijn van mening dat je iets te kiezen moet hebben vooral als je nog zoekende bent. Natuurlijk hebben we alternatieven op de by MoveHs collecties. Zo is MoveHs als Europees echthaar specialist ook dealer van het merk Follea en bieden we tevens andere haarsoorten aan  waarvan de haren wel volledig in tact zijn. Let wel, deze haren zijn altijd ontkleurd en daarna opnieuw gekleurd.

Ook Follea heeft behoorlijke kwaliteits en prijs verschillen in het Europese haar. Ze maken helaas geen maatwerk constructies als je speciale wensen in de bevestigings of draagmethode wilt. 
 • Aero en Gripper collectie van Follea is een premium bewerkt en gemixed Europees haar. De haren zijn gemixed, bewerkt en gekleurd en op de bovenzijde in de Mono ontschubt om het knoop proces te versnellen. Het haar voelt wat stugger, deze collectie is geliefd vooral in de langere haarlengtes > 30 cm. De fullcaps zijn machinaal op trenzen gemaakt, en de haren in de mono zijn ontschubd aan de bovenzijde maar handgeknoopt.
 • Lifestyle collectie van Follea is een bewerkt en gekleurd Europees haar in een hogere prijs  - en kwaltieitsklasse, de haren voelen zachter aan en hebben een gladdere structuur. Deze stukken en haarwerken zijn allen voorzien van een Swiss silk Top.
  
      


Esmay schenkt haar haren aan het Alopecia Fonds 

Esmay had lang blond haar tot op haar middel. Ze hoort regelmatig van haar moeder die werkzaam is bij MoveHs hoe de cliënten met Alopecia weer blij worden met het schaarse onbehandelde Europese echthaar waar zoveel vraag naar is en wat zo lang mee gaat. Vooral bij jonge mensen die actief zijn, is de vraag naar dit haar erg groot.

Esmay besloot haar haren te laten knippen en te doneren aan het  “Alopecia Fonds” wat 2 jaar geleden door MoveHs is opgericht, zodat er nog lang mooie haaroplossingen tegen een betaalbare prijs kunnen worden gemaakt voor de doelgroep met chronisch haarverlies die jaarlijks nieuw haar nodig hebben.Binnenkort zal er meer informatie verschijnen over de opzet van het Alopecia Fonds en haar doelstellingen. Eén van de doelen is o.a.onbehandeld Europees haar in te zamelen, zodat de haaroplossingen betaalbaar blijven voor de Alopecia doelgroep.

Ken je mensen die hun haren willen laten groeien en doneren voor deze doelgroep die ieder jaar goed haar nodig heeft? Attendeer ze dan hierop. Wij houden ons aanbevolen om een mooie coupe te knippen in ruil voor de staart die wordt gedoneerd en minimaal 20 cm lang moet zijn. Het haar mag niet geverfd of gepermanent zijn. Geïnteresseerd ? wil je ook een bijdrage leveren op deze manier?


Team foto's MoveHs
 

Heb je onze groepsfoto's al bekeken? Wil je kennismaken met ons team
http://www.movehs.nl/wie-zijn-wij/


 


 

Wist je dat, als je 18 jaar wordt, je zelf een ziektekosten polis af moet gaan sluiten?
MoveHs vindt het vooral voor jongeren moeilijk te verkroppen, als er sprake is van chronisch haarverlies dat deze jongeren die vaak nog weekend en vakantiebaantjes hebben en weinig te besteden hebben, de hoge premies van een goede polis op moeten hoesten.
Daar komt dan nog bij dat de aanvullende vergoedingen voor een goede haaroplossing in verhouding veel te laag zijn om een goed zittende haaraanvulling te nemen met haren die niet uitvallen of caps die gaan lubberen. 
MoveHs wil daarom al deze jongeren tegemoet komen, met een extra hoge studentenkorting op vertoon van de studiepas bij aanschaf van een by MoveHs haaroplossing

Wist je dat,  de vebouwing volop gaande is op de hoofdvestiging?
Er wordt een extra privé cabine bij geplaatst en de kantoren en spreekkamers verdwijnen naar het achterste gedeelte. Er is tussen kerst - en oud/ nieuw al veel voorbereidend werk gedaan, en we werken nu naar de afronding toe. Wellicht zul je  nog wat hinder ondervinden bij binnenkomst de komende periode, maar we hopen op jullie begrip.  

Wist je dat,  de nieuwe testfase van de DeLuxe cap-2 goed is doorlopen? Deze prachtige fullcap haarwerken met silicone werden door verschillende cliënten als geweldig voelend ervaren. MoveHs heeft nu besloten dit haarwerk als vast onderdeel in de collectie op te nemen. De cap heeft op de frontzijde een prachtige platte constructie met onderknoping ipv een lacefront die veel gevoeliger is. De cap loopt dieper uit in de nek en zit comfortabel. Natuurlijk gebruiken we hiervoor weer het beste haar. Op dit moment zijn deze caps leverbaar in de semimaatwerken.

Heb je vragen of suggesties? wil je je bijzondere verhaal met de lezer delen ? kom langs of mail ons.Een gesprek is altijd mogelijk, ook een pas sessie behoort tot de mogelijkheden en is vrijbijvend. http://www.movehs.nl/contact/

 

 

Copyright © *2012 -2017* MoveHs Hair Solutions* All rights reserved.
Nieuwsbrief januari 2017

MoveHs Enschede 
Hoofdvestiging & Correspondentie
Hendrik Ter Kuilestraat 131,7547 BC Enschede

MoveHs Almere
Roparun Parkhuys Inloopcentrum voor kanker
Buñuellaan 1, 1325 PP Almere

T 0534348494
M 0631743766
info@movehs.nl / www.movehs.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list