Copy
Nieuwsbrief 17 sept' 17

GOED - BETER - BEST methode  MoveHs blijft innoveren in haaroplossingen van Europees onbehandeld echthaar. Tijdens de open dag op zondag 15 oktober a.s.presenteert MoveHs de nieuwe collecties volgens de Goed-Beter-Best methode. 
Wat houdt deze methode in

Vrouwen met een haarprobleem die nog geen ervaring hebben moeten zich goed oriënteren. De duurste haaroplossing hoeft niet altijd de beste te zijn voor het soort haar probleem wat op dat moment speelt. Vragen die je jezelf of bij een intake moet stellen zijn:
  • Hoe lang moet ik deze haaroplossing gaan dragen, heb je kortstondig haarverlies bij chemotherapie of is mijn haarprobleem chronisch of moet ik het iedere dag dragen, jaar in jaar uit
  • Wil ik regelmatig kunnen veranderen en een nieuwe look of coupe
  • Kies ik voor een hogere kwaliteit in haar omdat ik het 24 uur per dag wil dragen 
  • Wil ik de haaroplossingen om beurten gaan dragen vanwege een vaste bevestiging of gewoon een extra reserve op de achterhand
  • Wat zijn de verschillen in bevestigingsmethodes, ik sport graag
  • Wil ik langere haarlengtes > 30 cm, hoe langer het haar hoe hoger de prijs
  • Wat zijn de kosten van bijv. micropoint bevestiging in onderhoud en om de hoeveel weken moet ik daarvoor terug komen
  • Moet ik eerst ervaren hoe iets draagt bij chronisch haarverlies alvorens ik een goede keuze kan maken
Al deze vragen zijn belangrijk bij de aanschaf van een haaroplossing en daar past de GOED-BETER-BEST methode bij waar MoveHs mee werkt.

              

We laten op zondag 15 oktober a.s. deze concepten zien en presenteren tevens de nieuwe haar collecties met behandeld Remy echthaar die de status goed hebben, naast de het Beter en Best concepten van onbehandeld Europees haar. 
 

Weetjes


Wist je dat,       

Je met ingang van oktober afspraken voor de permanente make-up kunt maken bij MoveHs?            
We hebben een speciale ruimte ingericht zodat je bij een bezoek aan ons ook afspraken kunt combineren wanneer je je wenkbrauwen of eyeliners wilt laten zetten. We gaan voor hoogwaardige kwaliteit als het om haar of wenkbrauw en wimpers verlies gaat omdat  je deze niet los kunt zien van elkaar. AnH Ly is al jaren werkzaam als PMU specialist en opgeleid door Irma Hulscher. Van borstreconstructies tot eyeliners of wenkbrauwen en vitiligo, ze is een ware kunstenaar als het om een natuurlijk en mooi resultaat gaat.
 
Wist je dat,
Met ingang van oktober ons team versterkt wordt met haarwerkspecialist Mariella? Mariella is een jonge kapper-haarwerkster van begin 30 met passie voor haar vak. Je zult haar vooral op onze vestiging in Almere tegen komen
 
Wist je dat,
Vrouwen met Alopecia Universalis en Frontal Fibrosing Alopecia vaak wenkbrauwen en wimpers verliezen? MoveHs beschikt nu over een prachtige collectie wimpers van mink haartjes en zwarte lijm, speciaal voor deze doelgroep. Op zondag 15 oktober laat Rachel die zelf Universalis heeft, jullie zien hoe je deze wimpers mooi kunt aanbrengen als je geen wimpers meer hebt.

Wist je dat,
Dat onze haarwerksters, als we je afleveren met een nieuwe haaroplossing, en de agenda het toe laat, een mooie make-up bij jou aanbrengen

Wist je dat,
Het MoveHs team doorlopend traint? Zowel de nieuwste knip en kleur technieken als zijnde de verschillende onderdelen in de haarwerkers opleidingen worden telkens weer gevolgd.
Volgend weekend doen we weer mee aan een 3-daagse weekendtraining knippen

Wist je dat,
Alle modellen die aan een fotoshoot of film meewerken van MoveHs of in de gallery te zien zijn daadwerkelijk een haarprobleem hebben? Deze vrouw maken met deze shoots een statement om haarverlies hiermee uit de anonimiteit te halen en bespreekbaar te maken

 


Levertijden maatwerken Europees haar
   

Houdt er rekening mee dat, indien je een maatwerk haaroplossing wilt aanschaffen de levertijden op kunnen lopen tot 16-18 weken vanwege de vele aanvragen. Ook dragers van helblond haar in langere lengtes of het witgrijze haar adviseren wij eerder kontakt op te nemen. Maak dus op tijd een afspraak. MoveHs werkt standaard met contra-mallen bij maatwerken, bovendien is het mogelijk dat je je eigen haar selecteert, dit neemt extra tijd in beslag maar je krijgt exact wat je wilt.

 

Wil je langs komen voor een vrijblijvend informatiegesprek bel of mail ons http://www.movehs.nl/afspraak-maken/ 


Een fijne week nog, we zien je graag op zondag 15 oktober vanaf 10.30 uur

Het MoveHs team
Copyright © *2012 -2017* MoveHs Hair Solutions* All rights reserved.
Nieuwsbrief zondag 7 mei opendag 2017

MoveHs Enschede 
Hoofdvestiging & Correspondentie
Hendrik Ter Kuilestraat 131,7547 BC Enschede

MoveHs Almere
Roparun Parkhuys Inloopcentrum voor kanker
Buñuellaan 1, 1325 PP Almere

T 0534348494
M 0631743766
info@movehs.nl / www.movehs.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list