Copy

Alle bewegingsvrijheid tijdens jouw wintersportvakantie!

Ga je binnenkort op wintersport? Misschien durf je niet de stap te zetten om actief te zijn tijdens de vakantie. Regelmatig krijgen we vragen van klanten als "verschuift mijn haaraanvulling niet tijdens het skiën?" of "hoe doe ik dat als we samen op een kamer slapen en ik van haaraanvulling moet wisselen?" In deze nieuwsbrief lees je tips hoe jij onbezorgd op wintersport kunt.

Voel je veilig met een montuur

Een hotelkamer delen
 

Verzorging van je haaroplossing

Je haaroplossing wordt tijdens een wintersportvakantie aan veel factoren blootgesteld. Je draagt een helm, krijgt te maken met UV-straling van de zon en gaat naar de après-ski. We hebben een aantal tips om je haaroplossing goed te beschermen:

  • Bescherm je haaroplossing altijd met een UV-spray voor felle zon. Zit je bovenop de berg op een terras? Draag dan een muts of pet.
  • Om je haaroplossing goed te onderhouden, is het aan te raden om tijdens het douchen als laatste een treatment in je haar te doen. Laat de treatment kort inwerken en spoel het daarna goed uit.
  • Last van transpiratie? Bij hevig transpireren kun je een speciale hoofddeodorant te gebruiken.
  • Heb je een reserve-haaroplossing? Het voordeel van een reservestuk is dat je kunt afwisselen. Het ene haarwerkje houd je apart voor de avonden en het andere voor overdag als je gaat skiën of snowboarden.

Door de douane controle

Bijzondere verhalen: Ayla, 19 jaar

Lees meer

En verder...

  • Op 30 maart geven we een workshop haarstyling in Almere. Schrijf je nu in!
  • Heeft je haar veel te verduren gehad tijdens de winter(sport)? Heb je bijvoorbeeld last van knopen in het haar of is het pluizig en droog? Maak dan nu een afspraak voor een treatment salonbehandeling. 
  • Ben je toe aan een nieuwe coupe of haarkleur? Wat dacht je van een lange bob met zachte golven of een pony. Wij adviseren je graag! Maak nu een afspraak. 
  • Wensen we jou een onbezorgde wintersportvakantie!

www.movehs.nl

Copyright Move Hairsolutions

Afmelden