Copy
MoveHs nieuws februari

LEVEN MET HAARVERLIES, na radiotherapie


Marthe Kolk een jonge vrouw van 33 jaar met een hersentumor vertelt haar verhaal in deze docu. Kijk nu naar aflevering 6 van de serie "Leven met Haarverlies".

Problemen website in december en januari


Diegene die ons na 23 november hebben gemaild met één van de afspraakformulieren zullen gedacht hebben “wat vreemd ik krijg helemaal geen reactie”. Afgelopen week hebben we geconstateerd dat alle verzoeken in onze spam-map zijn terechtgekomen.

Onze oprechte excuses hiervoor. Wij weten dat de drempel van bellen of mailen hoog is en nemen normaal gesproken binnen 24 uur contact met u op. Helaas is dit dus fout gegaan. Inmiddels is iedereen benaderd, we hopen op uw begrip.

MoveHs draait pilot "Alopecia en Fitness"


De pilot is gestart in december. Dave: “We horen vaak dat vrouwen niet naar een sportschool durven uit angst voor hun haaroplossing. Om die reden hebben we besloten een pilot te starten in een vertrouwde omgeving waar vrouwen met haarverlies vrij kunnen fitnessen-sporten zonder bang te zijn dat ze opvallen met of zonder haaroplossing.”

We hebben al diverse reacties van klanten gehad: “was het hier ook maar in de buurt dan ging ik er ook naar toe.” We hopen op deze manier een bijdrage te leveren aan omgaan met haarverlies.

MoveHs heeft veel aandacht besteed in de bevestigingsmethodes en draagcomfort bij de haarwerken en crownextensions. Om die reden kiezen verschillende sporters voor de haaroplossingen van MoveHs. We horen vaak “Je moet je aandacht bij de wedstrijd kunnen houden zonder dat je je zorgen maakt of je haarwerk of crownextension afglijdt of er afgetrokken wordt”. We geven cliënten op die manier veel bewegingsvrijheid terug.

Meld je nu aan voor Icare Workshop stylen van je haarstuk zaterdag 25 maart in Enschede


Het is weer mogelijk om je aan te melden voor de workshop stylen. In deze besloten workshop met maximaal 8 tot 12 personen leren we de tips en trucs van het stylen, opsteken van je haren, maken van krullen of wat je verder graag wilt leren. Je kunt een oud haarstuk meenemen of oefenen op wat je nu draagt, met  je gereedschap waar je thuis mee werkt. De workshop begint om 13.00 uur en eindigt om 16.30 uur.

De haarwerksters van MoveHs - die ook ervaringsdeskundige zijn - helpen je om nieuwe vaardigheden te trainen ten aanzien van styling en opsteken, onder het genot van een hapje en drankje. Het is een besloten bijeenkomst voor lotgenoten of leden van de alopecia vereniging. De deelname is gratis voor leden van de alopecia vereniging & cliënten van MoveHs. Andere lotgenoten betalen €39,50. Aanmelden kan via dit formulier.
Nu aanmelden

Saartje doneert haar haren voor Alopecia Fonds

Opnieuw heeft een jong meisje haar haren gedoneerd. Wist je dat door deze bijdragen de haarwerken met goed haar en ambachtelijk knoopwerk betaalbaar blijven? Wist je ook dat iemand met chronisch haarverlies ieder jaar weer een haarwerk moet aanschaffen en tegen allerlei dingen aanloopt waaronder de hoge kosten van een haarprothese, de vergoedingen die steeds lager worden, en het Europese haar wat steeds schaarser wordt?

MoveHs wil graag de haarwerken betaalbaar houden met de haardonaties en de haarwerken voorzien van deugdelijke constructies waar iemand zich niet beperkt mee hoeft te voelen. Spaar daarom je haren voor het Alopecia Fonds. Mensen met haarverlies zijn niet ernstig ziek, maar haarverlies geeft toch enorme psychische beperkingen, en iedereen wil graag gewoon meedoen.
Heb je suggesties of ideeën? Bel of mail ons. Ook voor een vrijblijvend informatiegesprek kun je contact met ons opnemen.
Copyright © *2012 -2017* MoveHs Hair Solutions* All rights reserved.
Nieuwsbrief februari 2017

MoveHs Enschede 
Hoofdvestiging & Correspondentie
Hendrik Ter Kuilestraat 131,7547 BC Enschede

MoveHs Almere
Roparun Parkhuys Inloopcentrum voor kanker
Buñuellaan 1, 1325 PP Almere

T 0534348494
M 0631743766
info@movehs.nl / www.movehs.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list