Copy
Nieuwsbrief maart 2017

Inzameling haarwerken voor Prótesis de Mama in Cuba


MoveHs heeft een goed doel gevonden voor hergebruik van haarwerkjes. Prótesis de Mama is een project voor vrouwen met borstkanker in Cuba, die de haarwerkjes goed kunnen gebruiken.

Waar moet het oude haarwerkje aan voldoen? De haarwerkjes mogen niet gedragen zijn tijdens een chemokuur. Deze haarwerkjes kunnen feitelijk direct naar het chemisch afval! Welkom zijn de haarwerkjes die gedragen zijn door mensen die geen chemokuur hebben ondergaan. MoveHs knapt de haarwerkjes weer op en repareert deze waar nodig. Vervolgens worden ze gedoneerd aan dit goede doel. Voor meer informatie bezoek de website van Prótesis de mama.Wil je je haarwerkje inleveren voor dit goede doel? Stuur ons dan een mail.

Outlet fullcap haarwerken en haarstukken

Wist je dat MoveHs ook regelmatig mooie haarwerken en haarstukken in de outlet heeft? Deze haarwerken zijn vaak uitloopmodellen in synthetische vezel of test haaroplossingen in het Europese onbehandelde echthaar waarvan de base of cap is getest, maar waar niets aan mankeert. De prijzen variëren van 50% tot 70% korting. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Nieuw soort tape die minder snel uitloopt en lobbig wordt

We hebben vele soorten medicinale tapes en lijmen. Enkele maanden geleden heeft MoveHs uit de VS een nieuw soort tape laten komen die positief is ontvangen door onze cliënten. De tape heeft de plakkracht van de bekende blauwe tape, maar de nieuwe tape houdt langer bij hevig transpireren en loopt minder snel uit. Ook is deze tape gemakkelijker te verwijderen van de PU. Nieuwsgierig? Vraag om testtapes en probeer het gewoon uit.

Zaterdag 8 april a.s. Icare Workshop stylen van je haarstuk in Enschede


Vol is Vol, er zijn nog enkele plekken vrij, meld je dus snel aan! In deze besloten workshop met max. 8 tot 12 personen leer je de tips en trucs van het stylen, opsteken of krullen van de haren van je haarstuk of haarwerk. De haarwerksters van MoveHs, die ook ervaringsdeskundige zijn, helpen je deze middag om nieuwe vaardigheden te trainen t.a.v. de styling. Oefenen mag ook op je oude haarstuk. Het is een besloten en gratis bijeenkomst voor lotgenoten of leden van de alopecia vereniging. Er is koffie met petitfours, een hapje en een drankje, en een hoop gezelligheid. Meld je aan via dit formulier.
Nu aanmelden

Weetjes

Wist je dat we de komende weekenden druk zijn met het filmen en het maken van fotoshoots van onze modellen die ook daadwerkelijk een haarprobleem hebben? Met deze shoots willen we laten zien welke verbetering een haarwerk of crownextension in onbehandeld Europees haar kan bieden bij een haarprobleem.

Wist je dat, we regelmatig zien dat cliënten de haarwerken niet op de juiste manier stylen? De valling van de haren wordt door een verkeerde manier van stylen teniet gedaan, soms ontstaat hierdoor onnodige slijtage. In de workshop stylen kunt u de juiste manier van stylen samen oefenen.

Wist je dat we tijdens de shoots ook haarverlies en sport in beeld gaan brengen? Het is voor velen nog steeds een enorme drempel om met de crownextensions of haarwerk te gaan sporten. Angst belemmert zodanig dat sporten wordt vermeden terwijl dit echt niet meer nodig is. 

Wist je dat onze specifieke haarbevestigingsmethodes en caps ook TOP-sport mogelijk maken? MoveHs heeft cliënten met een haarprobleem die topsport bedrijven, in de volleybalwereld, in het schaatssegment, de kickbokssport, handbalsport, diepzeeduiken en vechtsporten. Deze cliënten kunnen zich niet permitteren hun concentratie tijdens de wedstrijd kwijt te raken vanwege angst die ontstaat voor het afglijden van de haaroplossing, of bij fysiek contact dat het haarstuk afgetrokken wordt. Je ziet, bijna alles is mogelijk, ook topsport voor vrouwen met een haarprobleem! MoveHs innoveert met de haaroplossingen op dit gebied en daar zijn we best trots op.

Wist je dat je je gratis kunt aanmelden voor Alopecia en Fitness? MoveHs probeert vrouwen die een enorme belemmering en angst voelen om te gaan sporten in een vertrouwde omgeving met lotgenoten weer vrij te laten sporten zonder bang te zijn dat ze opvallen, met of zonder haaroplossing. Meld je aan via info@movehs.nl of informeer gewoon naar de mogelijkheden.  
Wil je een afspraak plannen voor een vrijblijvend informatie gesprek of wil je haaroplossingen passen in één van onze privé kamers neem contact met ons op. We zijn ervaringsdeskundige professionals die je graag verder helpen.
Copyright © *2012 -2017* MoveHs Hair Solutions* All rights reserved.
Nieuwsbrief maart 2017

MoveHs Enschede 
Hoofdvestiging & Correspondentie
Hendrik Ter Kuilestraat 131,7547 BC Enschede

MoveHs Almere
Roparun Parkhuys Inloopcentrum voor kanker
Buñuellaan 1, 1325 PP Almere

T 0534348494
M 0631743766
info@movehs.nl / www.movehs.nl

Wil je je e-mail instellingen aanpassen?
Wijzig je voorkeuren of meld je af voor deze nieuwsbrief