Copy
Reminder: zondag 22 April open dag MoveHs Enschede
Nieuwsbrief 4/18

Zondag 22 April open dag MoveHs Enschede 


De open dagen bij MoveHs geven gelegenheid vrijblijvend te oriënteren naar onze unieke haaroplossingen van Europees echt haar. Opnieuw hebben we ons verdiept in eigentijdse kleuren en coupes. Wederom hebben we verbeteringen door gevoerd in de populaire crownextension met de veilig voelende micropoint bevestiging, en comfortabele fullcap haarwerken met de verschillende soorten caps, die niet schuiven. Alle haaraanvullingen zijn voorzien van zachte materialen en natuurlijk vallend onbehandeld Europees echt haar. Je kunt tevens bij ons terecht voor prachtige maatwerk haaroplossingen waarin we zijn gespecialiseerd.

Onze deuren zijn geopend vanaf 10.30 uur tot 17.00 uur, neem partner, vriend of vriendin mee.
Alle bezoekers ontvangen bij vertrek een goodybag. https://www.movehs.nl/crownextensions/
 Durf de stap te zetten om iets aan je haarprobleem te doen 


Het team van MoveHs is ervaringsdeskundig en weet als geen ander hoe moeilijk het kan zijn die eerste stap te zetten en je haarprobleem aan te pakken. Op deze open dag kun je in onze privé kamers haaraanvullingen passen en de crownextension bekijken, de haren voelen. We leggen je graag uit wat de mogelijkheden zijn.

           

 

Nieuwe coupe aanbrengen in je oude haaraanvullingWord je geïnspireerd door bovenstaande beelden maar durf je niet goed te veranderen? Laat ons je helpen door in je oude haaroplossing nieuwe kleur of coupe aan te brengen voordat je een nieuw ontwerp laat maken of je nieuwe haarstuk laat inknippen door ons.  

                 

We kijken met je mee naar de vorm van je gezicht, huidtint, ogen en wat je eigen haar of de haaraanvulling aankan.  Welke modellen spreken je aan waar wil je naar toe, op deze manier loop je weinig risico en speel je op safe. Zoals je weet is de haar en knoop kwaliteit van het onbehandelde Europese haar de beste en is de levensduur langer dan bij de gemiddelde haaraanvullingen. 
Op deze manier krijgt je crownextension of haarwerk een tweede leven.  


Wist je overigens dat we heel goed mooie contourlijnen met babyhaartjes kunnen knippen als je deze zelf niet meer hebt, of als je graag een staart draagt, of een pittig kort kapsel wilt?
 


Kortstondig haarverlies door chemo en synthetische haarwerken


We gaan jaarlijks naar de Europese vakbeurs. Ook voor diegene die een traject van chemo therapie ondergaan hebben we de nieuwste haarwerken die er nog natuurlijker en eigentijdser uitzien. Het is juist zo belangrijk tijdens het behandelingstraject, dat je positieve prikkels krijgt als je in de spiegel kijkt, of als je bezoek ontvangt of een wandeling wilt maken.
In de cabines mag je haarwerken vrijblijvend passen.

We hebben de nieuwste kleuren en modellen meegenomen, en tijdens de open dag een speciale hoek ingericht. Hier zie je de synthetische haarwerken maar ook de echthaar confectie modellen, die als goed alternatief kunnen dienen op het Europese echthaar.


                  

                   

Wil je persoonlijke afspraak plannen in Almere of Enschede, neem dan contact met ons https://www.movehs.nl/contact/  

Tot morgen in Enschede en een zonnige dag vandaag.
Het MoveHs team 
 
 
Copyright © *2012 -2018* MoveHs Hair Solutions* All rights reserved.
Nieuwsbrief 4/2018
 
Correspondentie & Hoofdvestiging
MoveHs Hair Solutions
Hendrik Ter Kuilestraat 131
7547 BC Enschede
Tel:053-434 84 94

Nevenvestiging
MoveHs Hair Solutions Almere
Operetteweg 7
1323 VJ Almere
Tel:053-434 84 94

info@movehs.nl / www.movehs.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list