Copy
Nyhedsbrev - DOF Akademiet
 

Nyhedsbrev fra DOF Akademiet

Om trænerseminar, trænerkurser, uddannelsesdag og kursuskatalog 2015/2016.

DOF Akademiet arbejder for at styrke det frivillige engagement i klubberne, øge videndelingen på tværs af klubber og kredse samt udvikle nye og attraktive uddannelsestilbud.
Læs her, hvad der er i kalenderen for de kommende måneder, og del endelig med dine klubkammerater. Måske er der også nye medlemmer eller nogle juniorer og ungseniorer, som kan opfordres til at tage imod tilbuddene?

 

Trænerseminar
Det årlige Trænerseminar afvikles d. 21.-22. november på Vejle Vandrerhjem. Seminaret er et godt tilbud til alle instruktører og trænere i klubber, kredse og forbund, hvad enten man beskæftiger sig med børn og unge, voksne, motionister eller verdenseliteløbere.
Der bydes på et alsidigt program opdelt efter deltagernes interesser og masser af muligheder for at dele erfaringer med andre instruktører og trænere fra hele landet.

Trænerkurser
Den kommende vinters Træner 1, Træner 2 og Træner 3 kurser afvikles over 2 weekender på Himmelbjergegnens Natur- og IdrætsEfterskole (HNIE) i Ry.
Det første modul afvikles d. 5.-6. december 2015 og det andet modul afvikles d. 23.-24. januar 2016.
Uddannelsesdagen
Den store årlige uddannelsesdag i Midtfyns Fritidscenter i Ringe finder i 2016 sted lørdag d. 16. januar kl. 10-16.
På programmet vil der udover de traditionelle stævneledelses- og banelægningskurser på flere niveauer også være kortere ½-dags workshops med mulighed for erfaringsudveksling inden for forskellige emner mellem klubberne styret af en oplægsholder. Det er tanken, at man som deltager kan nå at deltage i to forskellige workshops i løbet af dagen.

Har du eller din klub ønsker eller ideer til emner på disse workshops, så giv endelig besked til udviklingskonsulent Gert Nielsen – gn@do-f.dk – tlf. 4196 9375 – gerne inden 1. juli 2015.
Kursuskatalog
DOF Akademiet vil med næste nummer af Orientering udsende et kursuskatalog med alle uddannelsestilbud på lands- og kredsplan for den kommende kursussæson 2015/2016.

Har du eller din klub ønsker eller ideer til emner til kurser, så giv endelig besked til udviklingskonsulent Gert Nielsen – gn@do-f.dk – tlf. 4196 9375 – gerne inden 1. juli 2015.

Følg DOF på Facebook
DOF's hjemmeside
Følg DOF på Instagram
Copyright © 2015 Dansk Orienterings-Forbund.

Afmeld dig nyhedsbrevet ved at fjerne evt. flueben i O-service.

Nyhedsbrevet er udsendt ved hjælp af:
Email Marketing Powered by Mailchimp