Copy
Nyhedsbrev - Kommunikation
April 2016

 

Nyhedsbrev - Kommunikation

Kommunikationsområdet arbejder på et kursus i kommunikation, der debuterer i begyndelsen af 2017. Udover det giver nyhedsbrevet også en status på arbejdet med den kommende hjemmeside, ligesom vi når rundt om de muligheder, der er for at give en hånd med kommunikationsarbejdet i forbundet.
Kursus på vej
Kommunikationsområdet lægger i 2016 sit udviklingsfokus på at strikke et kursus i kommunikation sammen til forbundets medlemmer. Planen er at indsamle nogle af de gode eksempler, der allerede findes i klubberne, så resten af o-Danmark kan trække på allerede gjorte erfaringer. Det kan f.eks. være intern kommunikation i klubben, kontakten til lokale/regionale medier og hvordan man kan som klub kan bruge sociale medier som Facebook.

Resten af 2016 går med at indsamle erfaringer og udarbejde kursusmateriale, samt at identificere og udpege undervisere. Og så skal kurset gerne debutere ved DOF-akademiet i begyndelsen af 2017, og derefter kunne ”turnere” rundt i landet – med målrettede kursuspakker, der kan skræddersys efter enkelte kredse/klubbers ønske. Mange klubber har allerede eksperter inden for korttegning, banelægning, arrangementsstyring og det gode klubliv, og forhåbentlig kan kurset gøre os mindst lige så dygtige til at kommunikere om vores sport - både internt og eksternt.
Brugen af Facebook bliver en del af kommunikationskurset i 2017.
Allerede i år har DOFs medlemmer haft mulighed for at styrke deres kommunikationskompetencer. DOF-akademiet bød i januar på et kursus i Facebook – og hvordan man som klub kan bruge værktøjerne på det sociale medie. Både til den interne kommunikation omkring eksempelvis klubtræninger, og også i arbejdet med lokke nye, potentielle medlemmer ud i skoven. Du kan se materialet fra kurset her:
https://vision2015dk.wordpress.com/2016/02/11/facebook-og-de-danske-orienteringsklubber-vejledning/

Også i Østkredsen kunne man blive klogere på Facebooks muligheder i løbet af tre aftener i januar og februar. Interessen for begge kurser beviser, at der er både lyst og nysgerrighed til at tage de nye værktøjer i brug, og derfor glæder vi os til at invitere på det nye kursus i 2017.
do-f.dk
Til den tid vil man også kunne dele artikler, billeder og videoer fra DOFs nye hjemmeside. Arbejdet med at programmere den nye side er stødt på forskellige udfordringer, der har rykket rundt på den oprindelige tidsplan. Men der bliver i skrivende stund arbejdet løs på at færdiggøre sidens grundelementer, og så kommer resten af foråret til at gå med at producere indholdet inden lanceringen.
Orientering vil gerne høre fra dig
Redaktionen på medlemsbladet Orientering er lille, men effektiv. Vi er Kell Sønnichsen, Henrik Knudsen, Bent Fenger Jensen, Flemming Nørgaard (kort) og redaktør Camilla Bergmann. Fire gange om året producerer vi lækkert læsestof til magasinet. Vores ambition er, at give alle DOFs medlemmer en god læseoplevelse - uanset om man er gammel eller ung, elite- eller motionsløber. Bladet skal inspirere og give klubberne ideer og motivation til, at fastholde og udvikle det gode klubarbejde.

Derfor er din mening om bladet meget vigtig for os. Hvilke artikler finder du spændende og inspirerende at læse? Skriv til redaktionen på orientering@do-f.dk, hvad du synes om bladet.

Vil du være med til at styrke kommunikationen i forbundet?
Der er masser af muligheder for præge og give en hånd med i kommunikationsarbejdet i DOF. Flere gange om året bidrager vi med historier til magasiner og aviser, og hvis du har lyst til at formidle sporten til resten af Danmark, er der en oplagt mulighed her. Kontakt udviklingskonsulent Erling Thisted for at komme på listen over skriverkarle, og så spørger vi dig ca. en gang om året, om du har lyst og tid til skrive en artikel.

Hvis du brænder for at fortælle en god historie i medlemsbladet, så tag fat i redaktionen på mailen her: orientering@do-f.dk. Vil du overtage DOFs Instagram-profil med knap 1000 følgere for en dag, når du f.eks. deltager i et spændende løb eller kursus, så er Erling Thisted endnu en gang manden du skal have fat i.
Følg DOF på Facebook
DOF's hjemmeside
DOF på Instagram
Copyright © 2016 Dansk Orienterings-Forbund.

Afmeld dig nyhedsbrevet ved at fjerne evt. flueben i O-service.

Nyhedsbrevet er udsendt ved hjælp af:
Email Marketing Powered by MailChimp


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Dansk Orienterings-Forbund · Idrættens Hus · Brøndby Stadion 20 · Brøndby DK-2605 · Denmark

Email Marketing Powered by MailChimp