Copy
Nyhedsbrev - Børn og Unge
Oktober 2015

 

Nyhedsbrev - Børn og Unge

Kære alle B&U-interesserede,
 
Det er tid til at fortælle lidt om hvad der rører sig i DOF´s Børne- og Ungeområde.
En stor del af året er nu gået, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at gøre en midtvejs-status på hvordan vi synes tingene skrider frem.
 
Af Casper Sørensen, BU-formand

Knap 700 u-løbere på kursus
Vi har, takket være vores ihærdige, kompetente og altid energiske U-ledere, afviklet en række ungdomskurser i grupperne U1, U2 og Junior – ja, enkelte har faktisk også afholdt mini-kurser. Ser vi på U-kurserne alene, har vi til dato haft 499 deltagelser på de afholdte kurser og sommerlejre, og holder vores forudsigelser når vi op i nærheden af 700 deltagere når novemberkurserne er afholdt. Vi havde håbet på at nå i nærheden af 660 deltagelser, i 2014 var tallet 638.

U-kurserne må således siges at være en succes – og tak for det! Uden jeres opbakning i klubberne var vi ikke nået dertil hvor vi er nu!

Husk at næste omgang u-kurser finder sted i weekenden 13.-15. November, alle tilmeldinger er åbne på o-service.
KUM løb af stablen i den første weekend af oktober.
Læs artiklen om KUM på DOFs hjemmeside:
Det nye KUM
I starten af oktober var der premiere på KUM i ny klæder. Jeg havde selv fornøjelsen af at være med hele weekenden, bl.a. sammen med to andre Lands-BU medlemmer, Tobias Karlsmose Svarer (Syd) og Morten Pedersen (Nord). Mit overordnede indtryk er, at det gik rigtig godt, og at arrangørerne fra Silkeborg OK havde gjort et kæmpe arbejde for at udfylde de rammer de havde fået. Jeg glæder mig allerede til at se hvad næste års arrangører kan udvikle det til – pt. er det uvist hvem der påtager sig opgaven i østkredsen.

KUM vil blive evalueret, af arrangørerne, af Lands-BU og evaluering af KUM vil også indgå som en del af Trænerseminarets B&U spor til november.

Min opfordring er: Mød op og fortæl hvad du har på hjerte, og hvis det ikke kan lade sig gøre så giv mig eller en af de andre BU-medlemmer et kald. Vi vil meget gerne høre hvad I har at sige, for det sådan vi kan justere og videreudvikle KUM, så det bliver endnu bedre fremover!
 
Indbydelsen til trænerseminaret ligger allerede på DOFs hjemmeside:

Se den her:
På det mere lokale plan afventer vi pt. at der kommer nyt omkring skoleområdet, der siden repræsentantskabsmødet har arbejdet på at skaffe midler til projektet. Der er nu ansat en skolekonsulent, og vi vil i B&U arbejde på at støtte så godt op om skolesatsningen som det er muligt – det er vejen frem til en god rekruttering af nye, unge o-løbere.
 
Ligger du inde med en god idé til hvad B&U-området kan gøre for netop dig og din klub så sig til, det er jeres inputs der er afgørende for hvad vi prioriterer at bruge vores tid til.
 
Mange O-hilsner
 
Casper S. Sørensen
BU-formand
Tlf.: 20 89 62 72
Mail: casper@sorensenweb.dk
 
Lands Børne- og Ungeområdet er pt. repræsenteret ved følgende:
Tobias Karlsmose Svarer, Syd
Morten Pedersen, Nord
Henrik Poulsen, Øst
Casper Sørensen, Formand
 
Vi har plads til flere, så hvis du sidder og tænker at du har lyst til at være en del af udvalget er det bare at sige til. Vi holder 4-5 Skype-møder om året og mødes fysisk 2-3 gange.
Følg DOF på Facebook
DOF's hjemmeside
DOF på Instagram
Copyright © 2015 Dansk Orienterings-Forbund.

Afmeld dig nyhedsbrevet ved at fjerne evt. flueben i O-service.

Nyhedsbrevet er udsendt ved hjælp af:
Email Marketing Powered by Mailchimp