Copy
Nyhedsbrev - Organisation
November 2016

 

Nyhedsbrev - Organisation

DOF's hovedbestyrelse er godt i gang med strategiarbejdet omkring den nye støttestruktur i DIF, landsholdet har igen fået en sportschef, og så er der gode muligheder for at få indflydelse på det politiske arbejde i forbundet.

Af Michael Sørensen, direktør i Dansk Orienterings-Forbund
Strategiarbejde i DOF
Hovedbestyrelsens største igangværende opgave omhandler strategi i forhold til Danmarks Idrætsforbund (DIF)’s nye økonomiske støttestruktur. DOF var i 2014-2015 gennem en længere strategiproces, der førte til Plan 2020, og den igangværende proces betyder ikke, at Plan 2020 forkastes, men derimod at hovedessensen af de 14 områdestrategier trækkes ud ved beskrivelse af 4-5 overordnede strategiske spor. Den ny støttestruktur indebærer, at DOF’s tilskud fra tipsmidlerne via DIF i høj grad kommer til at afhænge af ambitionerne i vores strategiaftale med DIF, hvorfor Hovedbestyrelsen har afsat en del tid til dette arbejde – senest i forbindelse med et strategiseminar med alle områderne den 5. november, der førte til foreløbig disse 4 spor:
 
  • Børn og unge – aldersrelateret træning og talentudvikling
  • Klub, foreningsliv og frivillighed
  • Rekruttering – løbsudvikling og kontingentstruktur
  • Faciliteter – adgang og kort
 
Arbejdet med disse spor fortsætter og vil også være et tema på repræsentantskabsmødet, hvor alle klubber således vil have mulighed for at give deres besyv med.
Repræsentantskabsmødet 2017
DOF’s repræsentantskabsmøde afholdes lørdag den 4. marts 2017 på Comwell i Middelfart.
Ledige områdeformandsposter
Når vi når repræsentantskabsmødet i marts, vil der være én ledig bestyrelsespost samt 5 ledige områdeformandsposter. Det drejer sig om områderne Børn&Unge, Motion&Foreningsliv, Stævne&Reglement, DOF Akademiet og Finansiering, der står uden formand. Så hvis du eller en af dine klubkammerater kunne tænke sig at give en hånd med, hører vi meget gerne om det.
Landsholdsorganisationen 2017
Lars Lindstrøm er pr 1. november tiltrådt en ny stilling som sportschef, og samtidig overtager Torbjørn Gasbjerg opgaven som seniorlandstræner. Det er 8 år siden DOF senest havde en sportschef, og formålet er at sikre en fortsat tæt koordinering på tværs af landsholdene og en styrkelse af talentarbejdet fra klub via talentcentre og juniorlandshold til seniorlandshold.
 
Læs mere om den nye organisering i nyheden på DOF's hjemmeside:
Christian Friis er tilbage i arbejdet med Find vej Dagen
Ligesom frem mod Find vej Dagen 2016, bliver det Christian Friis, der står i spidsen for Find vej Dagen 2017.

Skal din klub være med på Find vej Dagen, så grib fat i Christian, cf@do-f.dk, 3132 8685, og hør, hvordan vi sammen kan gøre dagen endnu større og mere synlig - både lokalt og landsdækkende.
Foto: Jeppe Ruud, Gert Nielsen og DM Stafet/Lang 2016's Facebookside.
Følg DOF på Facebook
DOF's hjemmeside
DOF på Instagram
Copyright © 2016 Dansk Orienterings-Forbund.

Afmeld dig nyhedsbrevet ved at fjerne evt. flueben i O-service.

Nyhedsbrevet er udsendt ved hjælp af:
Email Marketing Powered by Mailchimp


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Dansk Orienterings-Forbund · Idrættens Hus · Brøndby Stadion 20 · Brøndby DK-2605 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp