Copy
Nyhedsbrev - Rekruttering & fastholdelse
 

Introduktion til området rekruttering

v/Torben Seir, områdeformand

Med vedtagelsen af DOF´s Plan 2020 ved repræsentantskabsmøde i Middelfart den 7. marts blev der igangsat en proces, som, med planens ord, ”skal gøre orientering kendt som en sjov, tilgængelig og udfordrende idrætsgren, der handler om at finde vej i naturen og i byerne med smartphone, kort og kompas”.

Med udgangspunk i planen blev funktionsområdet ”Rekruttering” oprettet med det formål ”at sørge for en konstant tilgang af nye orienteringsløbere og nye medlemmer til klubberne”. Dette overordnede er efterfølgende blevet opsplittet i en række delmål med tilhørende handlingsplaner for:

  1. Find vej Dagen
  2. Find vej i Danmark og Find vej PLUS
  3. Familie- og Motionsorientering
  4. Find vej Kalender
  5. Vi skal være flere medlemmer!

Med Find vej konceptet har vi skabt et kendt varemærke, som har gjort Orientering kendt i alle egne af Danmark. Vi vil videreføre succesen med Find vej gennem projekterne 3. Familie- og Motionsorientering og 4. Find vej Kalender, som begge sigter på at bringe Find vej brugerne videre til de egentlige orienteringsløb (åbne orienteringsstævner, klubtræninger mv.), for til slut at ende som medlemmer i en orienteringsklub (delmål 5).

Alle 5 delmål er beskrevet i en handlingsplan for rekruttering, som kan hentes her.

Nyt om Find vej PLUS og Find vej Dagen 25. april 2015


Vi glade for at kunne fortælle, at projektperioden for Find vej PLUS er forlænget med et halvt år.  Det vil sige, at man kan få økonomisk støtte fra Find vej PLUS puljen til foto-orientering, foldere, mobil-quiz og TravelTales frem til 1/7 – 2016, hvor puljen lukker. Så der er tid endnu til at komme med på vognen og få suppleret jeres Find vej tilbud med de nye muligheder.

Efter en periode med brugerevalueringer på vores nye quizsystem på findveji.dk har vi lavet en række optimeringer. Den vigtigste er at startlink til mobil-quiz nu kan sendes som SMS og ikke kun i en mail, som tidligere. Flere lærere har meldt tilbage at ikke alle elever har deres mail tilgængelig på mobilen. Men alle kan modtage en SMS. Så det er en stor forbedring.

Der er lavet video-vejledninger til at oprette mobil-quiz og TravelTales Tur-app’s De ligger på Find vej's YouTube kanal og viser, trin for trin, hvordan man sætter en mobil-quiz eller en Tur-app op.
 

Apropos TravelTales er app’en ved at få en ansigtsløftning med nyt logo og et mere brugervenligt design. Det lanceres til Find vej Dagen, hvor flere klubber indvier nye Find vej tilbud, med både mobil-quiz og Traveltales Tur-app’s.

Og apropos Find vej Dagen lørdag den 25. april: alle opfordres til at tage deres mobil i den ene hånd og deres nabo i den anden. Der vil være en landsdækkende mobil-quiz ved alle 45 arrangementer på dagen, og her kan man bl.a. vinde en iPhone 6 og et ferieophold. Så inviter jeres klasse, jeres kolleger, naboer og venner. Vi skylder dem en chance for at opdage hvor sjovt orientering er! Og Find vej Dagen er netop anledningen!

www.findvejdagen.dk kan man se, hvor i landet man kan finde vej den 25.april 2015.

Vil du vide mere om mulighederne i Find vej PLUS kan du kontakte os på DOF-kontoret.

Fortsat rigtig god arbejdslyst, glædeligt forår og god påske!

Foto: Stine Bidstrup, Polfoto
Følg DOF på Facebook
DOF's hjemmeside
Copyright © 2015 Dansk Orienterings-Forbund.

Afmeld dig nyhedsbrevet ved at fjerne evt. flueben i O-service.

Nyhedsbrevet er udsendt ved hjælp af:
Email Marketing Powered by Mailchimp