Copy
Prøv Næralarm gratis i 14 dage
Se denne mail i din browser
Stor efterspørgsel på nabobaseret alarmsystem
Der er i øjeblikket stor efterspørgsel på Næralarm, efter at flere beboere i forskellige områder har afsluttet deres gratis prøveperiode. 

Inden for de seneste måneder har flere og flere naboer valgt Næralarm som fælles sikkerhedsløsning, bl.a. Møllestykket, Møllemosen, Solhøjvej og Blomstermarken. De startede med at prøve Næralarm gratis i 14 dage, inden de tog den endelige beslutning, om det var noget for dem.

I næste uge skal nye grupper på bl.a. Panumsvej, Højdevej og Nellikevej starte deres 14 dages prøveperiode.

Test Næralarm helt gratis
Vi vil gerne tilbyde medlemmerne i jeres forening muligheden for gratis og uforpligtende at afprøve vores elektroniske naboalarmer.
 
Prøv gratis 14 dage

Hvad er Næralarm?

Næralarm er en ny og anderledes måde at tænke sikkerhed og tryghed på. Derfor tilbyder vi, at I gratis kan afprøve systemet i 14 dage, inden I beslutter, om det er noget for jer. Man skal hverken trække ledninger eller bore huller i væggen, og hvis du efter 14 dage ikke vil beholde alarmerne, kommer vi blot og henter dem igen.
Konceptet er lige så simpelt som det er effektivt. Næralarm opsætter alarmer i grupper, der hver tæller op til 20 husstande med en alarm i hver bolig. Går alarmen i en af husstandene, går den i dem alle. Den enkelte beboer kan straks se på sit display, hvilken husstand, alarmen er gået i. Derudover sendes også op til 5 alarm-sms’er ud.
 
Det gør, at responstiden i forhold til indbrud er ganske få minutter. Dette er langt, langt hurtigere end de traditionelle vagtselskaber, der i gennemsnit er 30 minutter om at nå frem efter et indbrud.
Næralarm-brugerne skal ikke gribe ind – det er politiets opgave. De skal blot iagttage og netop tilkalde politiet. Al erfaring siger, at en denne hurtige form for respons er den bedste måde at forpurre indbrudstyvens planer.
Samtidig har Næralarm en nødkaldsknap. Den er især ældre medborgere glade for. Ved et enkelt tryk på knappen – eksempelvis i forbindelse med et fald i hjemmet eller et ildebefindende – så er naboerne fremme på få minutter.
Læs mere om Næralarm
Prøvepakken kan bestilles så længe lager haves. 
Vi sørger for levering, opsætning og også for afhentning, hvis I ikke vil beholde alarmerne.
næralarm.dk
facebook/naeralarm


This email was sent to bestyrelsen1do@gmail.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Naeralarm · Fruebjergvej 3 · København Ø 2100 · Denmark