Copy
Use this area to offer a short preview of your email's content.
View this email in your browser

Etterstadgatas erindringer 

Vålerenga vel har peset seg gjennom tidenes varmeste sommer og observerer at fønvinden har spilt noen og enhver et puss 

For å starte med noe riktig positivt må vi nevne Kolonihagens sommerarrangement med åpen hage, loppemarked, auksjon og kakesalg. Glade unger i hopetall. Penger til gode formål. For en perle vi har midt i bydelen. Utover dette har det vært en sommer litt på godt og vondt for Etterstadgata vår

Det flotte statuen "Gutta på hjørnet" ble patetisk nok spraya med vemmelig gulmaling tidligere i år, men våre aller herligste småttiser brukte sommeren på å gnikke styggedommen vekk. Estetikk er nå tilbake i førersetet ved inngangen til hundremeterskogen. 
Fridtjofsgate er mest kjent for råsyklingen av menn i trikot og midtlivskrise. Gjerne også ved hentetid for våre barn på lokale skoler og barnehager. Ved utløpet mot Etterstadgata finner dessuten mange det fornuftig å sperre veien for smått og stort døgnet rundt. Derfor er det gledelig å se at vår bydel med sjel nylig hadde besøk av trafikketatens hemmelige filial for rettferdig ganggjengerpolitikk. Nå kan barna våre igjen ferdes (nesten) uhindret på vei til samfunnsbyggende institusjoner.
Etterstadgata 2-4. OBOS forretningsbygg ser nå ut til å ha fått en ordentlig sur bris i seilene hva gjelder utbyggingen av nok et viktig kvartal på Vålerenga. Både historie og lokalmiljø står på spill og Vålerenga vel håper og tror på de fornuftigste krefter, slik at vi får fortetting med kvalitet i bydelen vår. Følg med på meningsytringer på nett og i Osloaviser i tiden fremover.
Copyright © 2014 Vålerenga vel  All rights reserved.

Our mailing address is:
veogvel@gmail.com

unsubscribe from this list    update subscription preferences 
Du står på denne lista fordi du er et grepa menneske. Du bør støtte Vellets frivillige og idealistiske arbeid for en enda bedre bydel, og det kan du enkelt gjøre ved å sende sms VÅVEL til 2434. Det koster deg 200 kr og det gir en hel bydel store muligheter i de neste 12 månedene.