Copy

Beste gewaardeerde klant,

Wij hopen dat u en uw familie in goede gezondheid verkeren.

Meerdere klanten hebben ons benaderd hoe zij toch aan een mooi nieuw kledingstuk kunnen geraken. Wij hebben op hun verzoek mooie exclusieve stoffen geselecteerd van onze beste leveranciers en willen die ook u niet onthouden. De zomercollectie van Dormeuil, Loro Piana , Delfino en onze E-stoffen zijn nu te vinden op onze web-site.

Wij hebben uw maten bij ons in het systeem staan, dus hoeft u niet in de winkel te komen om opnieuw opgemeten te worden. U kunt nu zelf vanuit uw eigen huis rustig de juiste kleuren en stoffen, voeringen en uw knopen uitzoeken om zelf uw colbert of kostuum op maat mee samen te stellen.
Vervolgens kunnen wij via WhatsApp de aanpassingen en mode trends met u bespreken.  

Onze collectie kunt u hier bekijken, of lees eerst onze nieuwsbrief verder.
Loro PianaDelfino,  DormeuilStof-E

Kies uw stof, voering en knoop en stel zelf uw kleding samen.
Natuurlijk bent u ook nog van harte welkom in onze winkel. Wij houden ons aan de RIVM regels.
Bel ons eerst voor een afspraak en info. 
"Stof om over na te denken" 
Al onze nieuwsbrieven zullen worden voorzien van een kleine informatieve "les".   Wij doen ons vak met passie en delen graag onze kennis met een ieder die leergierig is. Zo kunt u in deze eerste nieuwsbrief kennis maken met één van onze favoriete Franse stoffen-leverancier Dormeuil. In  de daarop volgende nieuwsbrieven  gaan we het o.a. hebben over de productie van stoffen,  maken van kleding op maat en natuurlijk meten. Kortom, genoeg stof om over na te denken!

1. Stoffen leverancier Dormeuil.

"Dormeuil heeft een groot respect voor de planeet en streeft naar harmonie tussen de mensheid, de dierenwereld en het milieu." 

Jules Dormeuil begon als 22 jarige Parijzenaar wollen stoffen te importeren uit Engeland in 1842 Startte hij zij eigen productie in Yorkshire  Noord Engeland. Samen met zijn broer richtte hij Dormeuil & Frères op. Direct vanaf het begin werd gezocht naar de beste en mooiste garens die er Worldwide te krijgen zijn. 
Dormeuil werkt alleen met de mooiste garens en met de best verzorgde kuddes die er zijn.  Om enkele te benoemen Merino Uit Nieuw Zeeland, Australie of voor de Tonik wool uit Patagonie. Cashemere uit Mongolie, Pashimina uit Tibet, Vicuna uit Peru. enz enz,
De herders en boeren zoals bijvoorbeeld ook de nomadenherders die, zoals in Mongolie rondtrekken van de Steppe tot de Gobi woestijn, worden regelmatig door Dormeuil bezocht om alle "in's-and-outs" te bespreken .
Zo beschikt Dormeuil altijd over de beste garens van de mooiste wol oftewel haarsoorten.Voor ons is het een groot genoegen om samen met o.a Dormeuil voor u een prachtig product te ontwikkelen of het nu een mooi kostuum, kolbert, gilet, mantel of pantalon is. Ontdek de Naturals Collectie van Dormeuil op onze website. 

De keus is aan u.

Wij hopen u snel weer gezond en wel te kunnen ontvangen op onze vaste lokatie in de Brusselsestraat te Maastricht. 
Tot die tijd kunt u terecht op onze website

Merinoschaap.  Foto: Dominic Dormeuil uit het prachtige boek: "In search of the World's Finest Wools".
Heeft u vragen?
Bel: +31(0)628858045 
E-mail:  info@suitacademy.nl 

Vriendelijke groeten, Karel Smeekes en Gabriella Szennyei
 
Facebook
Website
Email
Instagram
Copyright © *2020*
*Suit Academy Maastricht,
Brusselsestraat 1A, 6211PA Maastricht, The Netherlands.
All rights reserved.


Our mailing address is:
info@suitacademy.nl
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Suit Academy Maastricht · Brusselsstaat 1A · Maastricht, Limburg 6211PA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp