Copy
Datoer for kommende arrangementer, billeder fra personaleweekend og andet nyt fra Epos.
View this email in your browser
Kære modtager af Epos' nyhedsbrev
Det bobler af aktiviteter omkring Epos for tiden. I dette nyhedsbrev kan du holde dig orienteret, og du kan se hvilke muligheder du har for at deltage i kommende arrangementer.

I dette nyhedsbrev:
 • Møbler og rekvisitter indkøbt
 • Billeder fra første personaleweekend
 • Epos har fået sin ildfugl
 • Ny info-side til forældre
 • 51 bekræftede indskrivninger
 • Artikel om Epos i Efterskolebladet
 • Cosplay-Rollespilscamp 14-17 maj
 • Kommende arrangementer på Epos
 • Ønskeliste til indretning af Epos
Møbler og rekvisitter indkøbt
Vi har været på den blå avis og har købt en trailerfuld middelalderlige møbler og rekvisitter. Nu glæder vi os til at indrette stemningsfulde lokaler på de kommende arbejdsweekender.
Billeder fra første personaleweekend
Midt i marts var Epos' lærere samlede for at udvikle vores læringsrollespil, planlægge den faglige undervisning og påbegynde arbejdet med at omsætte Epos' værdier fra 'vision' til 'handling'. Det var tre effektive og berigende dage, og siden weekenden har vores kommunikationen via de digitale medier ikke stået stille. Vi glæder os til at mødes ansigt til ansigt igen midt i April.
Se billeder fra weekenden herunder og på Epos' hjemmeside
I nær fremtid vil vi desuden lægge portrætbilleder af alle lærerne ud på Epos' hjemmeside. 
Epos har fået sin Ildfugl 
Epos-smeden Jakob Stålfinger har smedet en Fønix til Epos, og den blev doneret på vinterens sidste dag, 28. Februar, samme dag som Epos indviede sin nye brændeovn. Omkring 30 medlemmer af skolekredsen havde samlet sammen til brændeovnen, og d
en levende ild i spisesalen er første skridt i vores arbejde med at etablere mere effektive måder at opvarme efterskolen.
Ny info-side til forældre
Vi har nu lavet en ny side til forældre, hvor vi svarer på nogle af de spørgsmål, som forældre ofte stiller Efterskolen Epos.

51 bekræftede indskrivninger
Indtil videre har 51 elever betalt indskrivningsbegyr for at bekræfte, at de gerne vil gå på Epos efter sommerferien. Dette er en milepæl for Epos, da vi dermed indfrier vores aftale med banken om, at vi skulle have 'mindst 40 bekræftede indskrivninger senest 1. Juli 2015'.
Vi modtager interesserede henvendelser hver uge, og indskrivningen fortsætter så længe vi har ledige pladser.

Artikel om Epos i Efterskolebladet
I februar bragte efterskoleforeningen en fin artikel om Epos med overskriften "Spiller og leger sig til job". Læs artiklen her. 
Cosplay-Rollespilscamp 14-17 maj
I Kristi Himmelfartsferien afholder Epos sin første Cosplay-Rollespilscamp nogensinde. Campen vil indeholde masser af rollespil som man kender det fra tidligere Fantasmos camps, men der vil være mere fokus på kostumer, og vi tilbyder også rendyrkede cosplay-aktiviteter som f.eks. fotosession. Spred meget gerne ordet om dette nye tilbud til cosplayere du kender. Tilmeldingen til Cosplay-Rollespilscampen er åbnet.
Cosplay-Rollespilscamp på Epos 14-17 maj
Kommende arrangementer på Epos
 • 25. April: Arbejdslørdag. Alle er inviterede til at komme og hjælpe os med at gøre Epos forårsklar. Der vil være arbejdsopgaver ude og inde, og der bliver også tid til at drikke en kop kaffe eller the og få en snak. Om aftenen byder vi på aftensmad. Mere orientering følger.
 • 26. April: Ordinær generalforsamling kl.13, derefter rundvisning på skolen ved Mogens Hemmingsen, tidligere forstander på Danebod Højskole, som vil fortælle nogle af de historier, som knytter sig til de smukke bygninger. Vi sender officiel indkaldelse til skolekredsmedlemmerne senest to uger før. Du kan melde dig ind i skolekredsen her.  
 • 6. Juni: Arbejdslørdag
 • 6. Juni kl. 20: Koncert med det københavnske kor Vocalicious som ledes af Mads Granum - tidligere lærer på Danebod Højskole og bror til Epos' forstander. Arrangementet markerer (med en dags forskydning) 1-års dagen for vores første offentlige møde på Danebod, så i den forstand fejrer vi denne aften Epos' 1-års fødselsdag. Mere orientering følger. 
Ønskeliste til indretning af Epos
I vores arbejde med at indrette Epos kan vi bruge lidt af hvert. Vi tager meget gerne imod brugte skatte, og på vores ønskeliste står blandt andet:
 • Symaskiner
 • Kostumer - f.eks. uniformer, kjoler eller historisk inspirerede dragter
 • Materialer til at lave kostumer og rekvisitter af - f.eks. læder fra gamle møbler 
 • Sjove gamle møbler og rekvisitter til indretning af fantasifulde rum
 • Skakspil
 • Andre velholdte brætspil
Send en sms til Mathias Granum, tlf 50 54 54 67, hvis du gerne vil komme forbi med donationer til Epos, eller medbring dem ifm. et af vore arrangementer.
Tak for din interesse i Efterskolen Epos!
Copyright © 2015 Efterskolen Epos, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp