Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief #0

Blijf nu ook op de hoogte via uw inbox!


We zijn verheugd dat we u bij deze onze eerste nieuwsbrief kunnen versturen. De stuurgroep én vrijwilligers van ISOO.nu, hét centrum voor fotografie in de IJmond, hebben niet stil gezeten.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om u een reeks lezingen, exposities en andere evenementen te kunnen aanbieden. Natuurlijk zullen we daarmee doorgaan, zodat we u elke keer weer opnieuw fotografische verrassingen kunnen aanbieden. Om u daarvan op de hoogte te houden, zullen we u regelmatig deze nieuwsbrief toesturen.

We wensen u veel leesplezier en zien u graag eens op één van onze activiteiten.

Expositie ZEE²

Marina Dijs & Peter Neijenhoff


Nog tot en met  21 maart 2015 exposeren de fotografen Marina Dijs en Peter Neijenhoff bij ISOO.nu onder de titel ‘ZEE²’.
Expositie ZEE2 Marina Dijs
Marina fotografeert veelal het waddengebied in de buurt van De Cocksdorp op Texel. Daar kijkt ze al jaren naar vogels en geniet ze van het landschap. Op het eiland heeft ze de Noordzee en de Waddenzee binnen handbereik. Gefascineerd door de kleurenpracht, de afwisseling van rust en onstuimigheid, gaat ze voor dag en dauw op jacht naar de mooiste foto’s.
Expositie ZEE2 Peter Neijenhoff
Peter woont en werkt in Wijk aan Zee en maakt bijna dagelijks een wandeling over het strand. In de buurt van paal 50 richt hij zijn camera op de zee en drukt af. Het resultaat is een serie foto’s zeer verschillend van sfeer en kleur. Afhankelijk van de weersomstandigheden levert elke dag een totaal ander beeld.

De expositie is gratis toegankelijk op elke dinsdag- en donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Daarnaast is het centrum geopend op zaterdag 7 en 21 maart van 12.00 tot 16.00 uur.

Lezing

Fotograaf Arend Spaans


Dinsdag 21 april neemt freelance fotograaf Arend Spaans u mee in zijn wereld van fotografie. Deze alleskunner heeft o.a. samengewerkt met Trijntje Oosterhuis, geeft verschillende workshops en maakt in zijn spaarzame vrije tijd prachtige macrofoto’s.
Fotograaf Arend Spaans
Gedreven door zijn passie voor fotografie is dit een lezing die u niet mag missen! Het werk van Arend Spaans is te vinden op zijn website.

Entree: € 7,00 (inclusief 2x koffie, thee of fris) in de voorverkoop en € 8,00 aan de kassa.

Exposities

Wilt u ook een keer exposeren in hét centrum voor fotografie ISOO.nu? Neem dan contact op met Michel Mulder. Hij kan u alles vertellen over de mogelijkheden en kosten. Een mailtje naar info@isoo.nu volstaat. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Word donateur

ISOO.nu is een organisatie voor en door vrijwilligers. We zijn volledig afhankelijk van donaties en giften.

Draagt u het ISOO.nu een warm hart toe, overweeg dan eens om donateur te worden. U bewijst ons er een grote dienst mee.

U kunt al donateur worden door €10,00 over te maken op NL51 RABO 0388023872 t.n.v. Stichting Kunst & Cultuur Beverwijk.

Alvast bedankt!

Fotocafé IJmond

Elke eerste donderdag van de maand is er een bijeenkomst voor en door fotografen onder de naam "Fotocafé IJmond". Iedereen die op welke manier dan ook geïnteresseerd is in fotografie is welkom. Toegang is gratis en vrijblijvend. Het enige wat u betaalt is de koffie of thee. We verwelkomen u graag!

N.B. Wist u dat er ook een groep op Facebook is waar u lid van kunt worden?

Copyright © 2015 ISOO.nu, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp