Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief goed ontvangen

Positieve reacties; we kunnen doorgaan!

In de tweede maand van maart hebben we onze eerste nieuwsbrief verstuurd. Een zogenaamd nulnummer, om reacties te peilen en na te gaan of we ermee in een behoefte voorzien. Uit de positieve reacties die we ontvangen hebben maken we op dat dat laatste zeker het geval is.

We hebben dus besloten om de nieuwsbrief vanaf heden met enige regelmaat uit te geven. Natuurlijk blijven onze website en facebookpagina's ook belangrijk om ons nieuws te verspreiden. Zie de nieuwsbrief vooral als een medium, waarbij we af en toe bij u inbreken om "brekend" nieuws onder uw aandacht te brengen.

Denkt u dat deze nieuwsbrief ook interessant kan zijn voor anderen, stuur 'm dan vooral door en vraag of men zich via de links onderin wil inschrijven. Alvast hartelijk bedankt!

Sunday Fair Beverwijk

Ook wij zijn van de partij

Op zondag 29 maart wordt tussen 12:00 en 17:00 uur weer een Sunday Fair gehouden op de Breestraat in Beverwijk. De organisatie heeft ons een gratis kraam aangeboden om ISOO.nu te promoten. Daar maken we natuurlijk dankbaar gebruik van!
Gedurende de hele dag zullen leden van de Stuurgroep en vrijwilligers van ISOO.nu aanwezig zijn om het centrum voor fotografie bekend te maken onder het grote publiek. Iedereen die zich tijdens de Sunday Fair opgeeft als tientjeslid ontvangt een leuk pakket, samengesteld in samenwerking met enkele sponsors. Welke dat zijn houden we nog even geheim.

N.B. Wilt u ons als vrijwilliger tijdens de Sunday Fair - of enig ander evenement - helpen, stuur dan een mailtje naar info@isoo.nu. We kunnen alle hulp goed gebruiken!

Popcorntoer bij ISOO.nu!

Clinic met topfotograaf Richard Terborg

Stel je voor: onder begeleiding van een geweldige fashionfotograaf shooten met een voormalig FHM-buurmeisje. Wie wil dat nou niet? Bij ISOO.nu krijgt een selecte groep fotografen donderdag 26 maart de kans om dit daadwerkelijk in praktijk te brengen.

Fashionfotograaf Richard Terborg (foto) komt dan demonstreren wat je allemaal kunt met flitsers van Elinchrom. Model voor die avond is Tessa en zij zal worden opgemaakt door MUA (Make-Up Artist) Saida.
Helaas is deze clinic al volgeboekt, maar op termijn zullen we zeker meer van dit soort bijeenkomsten organiseren. Wat dat betreft hebben we nog grootse plannen. Houd onze site en andere media dus in de gaten!

Zwembaddiplomafoto

Laat ook uw foto scannen

Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van het Sportfondsenbad Beverwijk is een uniek fotoproject gestart. Het doel is om zoveel mogelijk foto’s te verzamelen van zwemdiploma-uitreikingen, zowel digitaal als analoog.

Heeft u de foto van de uitreiking van uw zwemdiploma nog? Dan is het mogelijk om die op dinsdagavond bij ISOO.nu te laten inscannen. Dit kan tussen 20.00 tot 22.00 uur en is uiteraard kosteloos. Natuurlijk ontvangt u de foto ook digitaal. Wanneer u al een digitale zwembadfoto heeft, kunt u deze mailen naar mijnzwemdiplomafoto@isoo.nu.

Expositie

'Oog in oog' van Aad Vroonhof

Van 28 maart tot en met 9 mei 2015 exposeert Aad Vroonhof met een serie foto's bij ISOO.nu. De titel van deze expositie is 'Oog in oog'.
Het motto van Vroonhof is ‘loslaten!’. Regeltjes en voorschriften in de fotografie vindt hij van ondergeschikt belang als je echt iets van jezelf wilt laten zien. Zo brengt hij door het gebruik van dubbelbeelden, kleurkeuze en perspectief een bepaald thema over op de toeschouwer. Het schetsmatige filmische resultaat – Vroonhof noemt het een vorm van picturalisme - spreekt hem erg aan.

De expositie wordt geopend op zaterdag 28 maart tussen 16.00 tot 18.00 uur. Verder is de expositie alle dinsdagen en donderdagen geopend van 20.00 tot 22.00 uur (tot 9 mei) en op de zaterdagen 11 en 25 april en 9 mei van 12.00 – 16.00 uur. De expositie is gratis toegankelijk.

Exposities

Wilt u ook een keer exposeren in hét centrum voor fotografie ISOO.nu? Neem dan contact op met Michel Mulder. Hij kan u alles vertellen over de mogelijkheden en kosten. Een mailtje naar info@isoo.nu volstaat. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Word donateur

ISOO.nu is een organisatie voor en door vrijwilligers. We zijn volledig afhankelijk van donaties en giften.

Draagt u het ISOO.nu een warm hart toe, overweeg dan eens om donateur te worden. U bewijst ons er een grote dienst mee.

Alvast bedankt!

Fotocafé IJmond

Elke eerste donderdag van de maand is er een bijeenkomst voor en door fotografen onder de naam "Fotocafé IJmond". Iedereen die op welke manier dan ook geïnteresseerd is in fotografie is welkom. Toegang is gratis en vrijblijvend. Het enige wat u betaalt is de koffie of thee. We verwelkomen u graag!

N.B. Wist u dat er ook een groep op Facebook is waar u lid van kunt worden?

Copyright © 2015 ISOO.nu, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp