Copy
View this email in your browser

Opening DUO Expositie

Hans van der Mast & Michel Mulder

De Beverwijkse fotografen Hans van der Mast en Michel Mulder exposeren van 19 mei tot en met 20 juni 2015 in het centrum voor fotografie ISOO.nu aan het Stationsplein 46 in Beverwijk. Gedurende deze periode is de expositie elke dinsdag en donderdag van 20.00 tot 22.00 uur en elke zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur te bezichtigen.
 

 

Hans van der Mast zit inmiddels 20 jaar in het fotografievak. Wie kent hem niet van de rubriek ‘Ze kennen me d’r van’ en de vele fotoworkshops die hij regelmatig geeft. De expositie ’20 jaar Hans van der Mast Fotografie in zwart-wit portretten’ laat een aantal directe, open portretten met een vleugje humor zien. Portretten met een verhaal. Portretten met een mens achter het gezicht. Als u geïnteresseerd bent in het verhaal achter Hans van der Mast, dan bent u op 15 juni welkom bij zijn lezing, eveneens in ISOO.nu (zie ook: www.mast.nl).

 

Michel Mulder exposeert met een preview uit zijn ‘Sonnevanck Sundays’. Deze fotoserie schetst de intimiteit van een fantasie, een luie zondagochtend, die zich heeft afgespeeld in alle kamers van Hotel Sonnevanck. Erotiek, emotie, verveling, geladen spanning. Het oog van de toeschouwer bepaalt. De gehele serie is gemaakt in zwart-wit, om nog beter tot de diepere emotie te kunnen doordringen. Uit elke sessie is tijdens de expositie één beeld te zien. Daarnaast zijn er mini-boekjes te koop, als voorproefje op het boek dat Mulder later op de markt zal brengen (zie ook: www.michelmulderfotografie.nl).

U bent bij deze van harte uitgenodigd voor de opening van de expositie op zaterdag 16 mei van 16:00 tot 18:00 uur.

 

Exposities

Wilt u ook een keer exposeren in hét centrum voor fotografie ISOO.nu? Neem dan contact op met Michel Mulder. Hij kan u alles vertellen over de mogelijkheden en kosten. Een mailtje naar info@isoo.nu volstaat. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Word donateur

ISOO.nu is een organisatie voor en door vrijwilligers. We zijn volledig afhankelijk van donaties en giften.

Draagt u ISOO.nu een warm hart toe? Word dan donateur! U bewijst ons er een grote dienst mee.

U kunt uw bijdrage storten op NL51 RABO 0388023872 t.n.v. Stichting Kunst en Cultuur o.v.v. Donatie ISOO.nu.

Alvast bedankt!

Fotocafé IJmond

Elke eerste donderdag van de maand is er een bijeenkomst voor en door fotografen onder naam "Fotocafé IJmond". Iedereen die op welke manier dan ook geïnteresseerd is in fotografie is welkom. Toegang is gratis en vrijblijvend. Het enige wat u betaalt is uw kopje koffie of thee. We verwelkomen u graag!

N.B. Wist u dat er ook een groep op Facebook is waar u lid van kunt worden?

Copyright © 2015 ISOO.nu, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp