Copy
View this email in your browser

Beverwijk Uit de Kunst

Mogen we u ook portretteren?

In de nieuwsbrief van vorige week stond het al: op zondag 6 september 2015 vindt de zevende editie van de tweejaarlijkse culturele manifestatie Beverwijk Uit de Kunst plaats. Beverwijk Uit de Kunst is de etalage van het culturele leven in Beverwijk en Wijk aan Zee aan het begin van een nieuw cultureel seizoen. Uiteraard zijn we met ISOO.nu ook van de partij. Omdat het zonde zou zijn als u dit evenement zou missen, sturen we u bij deze een reminder. Waarom? Omdat ISOO.nu meedoet natuurlijk!

Tussen 14:00 en 18:00 uur zal een aantal fotografen in de grote kerk portretten maken van bezoekers aan BUK2015. Deze portretfoto's worden gratis ter beschikking gesteld via onze Facebookpagina. Tussen het fotograferen door worden bezoekers geïnformeerd over de activiteiten die ISOO.nu organiseert. Dus bent u toe aan een nieuw portret, kom dan zeker even langs.

Vers van de pers! Kinderzwerfboek stelt 75 exemplaren van het boek "De magische fotocamera" ter beschikking. We mogen deze gratis uitdelen aan ouders met kinderen die onze stand tijdens BUK2015 bezoeken.

Exposities

Wilt u ook een keer exposeren in hét centrum voor fotografie ISOO.nu? Neem dan contact op met Michel Mulder. Hij kan u alles vertellen over de mogelijkheden en kosten. Een mailtje naar info@isoo.nu volstaat. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Word donateur

ISOO.nu is een organisatie voor en door vrijwilligers. We zijn volledig afhankelijk van donaties en giften.

Draagt u ISOO.nu een warm hart toe? Word dan donateur! U bewijst ons er een grote dienst mee.

U kunt uw bijdrage storten op NL51 RABO 0388023872 t.n.v. Stichting Kunst en Cultuur o.v.v. Donatie ISOO.nu.

Alvast bedankt!

Fotocafé IJmond

Elke eerste donderdag van de maand is er een bijeenkomst voor en door fotografen onder naam "Fotocafé IJmond". Iedereen die op welke manier dan ook geïnteresseerd is in fotografie is welkom. Toegang is gratis en vrijblijvend. Het enige wat u betaalt is uw kopje koffie of thee. We verwelkomen u graag!

N.B. Wist u dat er ook een groep op Facebook is waar u lid van kunt worden?

Copyright © 2015 ISOO.nu, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp