Copy
View this email in your browser

Lezing "Urban Exploring" bij ISOO.nu

André Miedema van Urbex Nederland

Maandag 7 maart 2016 houdt fotograaf, vormgever en ‘urban explorer’ André Miedema een lezing met als titel "Urban Exploring". Hij vertelt over zijn passie: Urban Exploring; onder extreme omstandigheden proberen urban explorers gebouwen binnen te komen en plaatsen te betreden die niet voor iedereen toegankelijk zijn.  De wereld heeft er soms veertig jaar stil gestaan, de vloeren zijn nog maar net begaanbaar en de natuur neemt langzaam de locatie over.
 
In 2011 richtte Miedema het forum URBEX NEDERLAND op. Op dit (besloten) forum worden ervaringen en locaties gedeeld onder het motto: Leave nothing but footprints. Je fotografeert wat er is, zoals je het ziet. De kunst is het zien van de details. Hij heeft meer dan 1000 leegstaande gebouwen bezocht en gefotografeerd. Zijn voorkeur gaat uit naar gebouwen met een historisch verhaal, zoals ziekenhuizen, sanatoria, oude Russische kazernes, gevangenissen en kerken, waar vaak  nog een deel van de inventaris is achtergelaten.
 
Wilt u voorafgaand aan de lezing al wat werk bekijken van André, dan kan dat op zijn site www.heeftmeer.nl.

De lezing wordt gehouden in het fotografiecentrum ISOO.nu dat gevestigd is aan het Stationsplein 45 in Beverwijk. Kaarten zijn verkrijgbaar bij het fotografiecentrum op maandag van 20:00 - 22:00 uur en zaterdag 12:00 - 16:00 uur. Op de avond zelf kunt u ook kaarten kopen, mits deze niet uitverkocht zijn. De kaarten kosten €7,00 per stuk in de voorverkoop en €8,00 aan de deur op de avond zelf.

 

Rabofietsdag

Steun ISOO.nu en doe mee!

Zondag 5 juni wordt voor de 5e keer de Rabobank Fietsdag georganiseerd. Dit keer niet in september, maar voor het eerst in juni. Verenigingen en stichtingen die bankieren bij Rabobank IJmond kunnen op sportieve wijze geld bijeen fietsen voor de clubkas. Elke deelnemer die de fietsroute uitrijdt, ontvangt €12,50 voor de clubkas.

Noteer daarom alvast de datum van 5 juni in je agenda. Net als vorig jaar wordt het weer een leuke dag. Tegelijkertijd kan er geld worden verdiend voor ISOO.nu, waar wij weer leuke evenementen voor kunnen organiseren. Nadere informatie volgt via onze nieuwsbrief.

Exposities

Wilt u ook een keer exposeren in hét centrum voor fotografie ISOO.nu? Neem dan contact op met Michel Mulder. Hij kan u alles vertellen over de mogelijkheden en kosten. Een mailtje naar info@isoo.nu volstaat. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Word donateur

ISOO.nu is een organisatie voor en door vrijwilligers. We zijn volledig afhankelijk van donaties en giften.

Draagt u ISOO.nu een warm hart toe? Word dan donateur! U bewijst ons er een grote dienst mee.

U kunt uw bijdrage storten op NL51 RABO 0388023872 t.n.v. Stichting Kunst en Cultuur o.v.v. Donatie ISOO.nu.

Alvast bedankt!

Fotocafé IJmond

Elke derde maandag van de maand is er een bijeenkomst voor en door fotografen onder naam "Fotocafé IJmond". Iedereen die op welke manier dan ook geïnteresseerd is in fotografie is welkom. Toegang is gratis en vrijblijvend. Het enige wat u betaalt is uw kopje koffie of thee. We verwelkomen u graag!

N.B. Wist u dat er ook een groep op Facebook is waar u lid van kunt worden?

Copyright © 2016 ISOO.nu, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp