Copy
View this email in your browser

Dubbel ontvangen?

Met excuses voor het ongemak

Helaas is onze Nieuwsbrief, die we vanmiddag verzonden hebben, niet bij iedereen aangekomen. Daarom sturen we 'm voor de zekerheid nogmaals, zodat we zeker weten dat iedereen op de hoogte blijft van wat we bij ISOO.nu organiseren.

Nieuw! Links om content te delen!

Deel content op Facebook of stuur het door via e-mail

Je herkent het vast: je leest een artikel over een door ISOO.nu georganiseerde lezing of ander event waar je graag naartoe wilt. En als het even kan, neem je graag iemand mee. Tot voor kort moest je dan de tekst uit de Nieuwsbrief kopiëren en een mail maken. Of je moest iemand bellen of via WhatsApp uitnodigen. Vanaf nu kun je echter gebruik maken van automatische links om content te delen.

Onder de artikelen waarvan wij denken dat ze interessant zijn om te delen, zie je een knop met Share en een knop met Forward. Met de eerste kun je content delen op Facebook; de tweede genereert automatisch een e-mailbericht, waarin je alleen nog maar een (of meer) geadresseerden hoeft in te vullen.

We zijn benieuwd of onze evenementen vanaf nu nog beter bezocht worden. Delen maar!

Afscheidsfotografie

Lezing door Petra Oudshoorn en
Monique Broekhuisen

Op maandag 28 november aanstaande geven Petra Oudshoorn en Monique Broekhuisen bij fotografiecentrum ISOO.nu een lezing over afscheidsfotografie.

Het verwerken van het verlies van een dierbare duurt vaak lang. Verdriet en rouw horen vanaf dat moment bij het leven, terwijl het leven ondertussen gewoon doorgaat. De dag van de crematie of begrafenis beleef je meestal in een roes. Pas later komen de herinneringen in vlagen bij je terug. Hoe fijn kan het dan zijn om te kunnen terugvallen op een album waarin die intieme momenten zijn vastgelegd. Het kan je helpen bij de verwerking van je verdriet, je kunt even terugkijken hoe druk het was, wie er waren, hoe de sfeer tijdens de uitvaart was.

Petra Oudshoorn en Monique Broekhuisen vertellen deze avond over hun ervaringen als ‘afscheidsfotograaf’.

De lezing wordt gehouden bij het fotografiecentrum ISOO.nu aan het Stationsplein 46 in Beverwijk, aanvang 20.00 uur. Een kaartje voor deze interessante lezing kunt u bestellen via lezingen@isoo.nu. Voorverkoop €7,00 (aan de zaal €8,00).

Share
Forward

Amsterdam Light Festival

Water Colors & Illuminade

Op 1 december start het Amsterdam Light Festival weer. Er zijn twee routes: de vaarroute Water Colors, die door vrijwel elke rederij in Amsterdam aangeboden wordt en de looproute Illuminade. Let op: beide routes hebben verschillende start- en einddata. Meer informatie is te vinden op de site van het Amsterdam Light Festival.

Amsterdam Light Festival 2012 © Yljas Roeper
Het Amsterdam Light Festival is natuurlijk een prachtig evenement om te fotograferen. We willen graag weten of er behoefte is aan een uitje vanuit ISOO.nu, om gezamenlijk de Illuminade te lopen en te fotograferen. Heb je interesse, meld je dan aan via info@isoo.nl. Doe dit vóór 15 december. Je wordt dan uitgenodigd voor de informatieavond op 19 december (Fotocafé). We hopen dan ook een concrete datum of data te kunnen plannen en afspraken te maken.
Share
Forward

Professional Imaging

Top event voor fotografie en video

Op 18, 19 en 20 maart 2017 vindt het event voor fotografie en video Professional Imaging weer plaats in de Loods & Hart van Holland in Nijkerk. Nota bene de geboortegrond voor het huidige ISOO.nu Fotocafé IJmond.

Professional Imaging is een zeer diverse beurs, waar fabrikanten hun nieuwste producten laten zien. Van fotoboek tot camera, van fototas tot objectief en van fotopapier tot flitser. Je kunt er werkelijk alles vinden. Daarnaast zijn er diverse workshops in het Adobe Live Theater. Het is nog niet precies bekend wie de sprekers zullen zijn, maar gezien de ervaringen uit het verleden, verwachten we dat de line-up ook deze editie weer hoogstaand is.
 
 
Registratie voor het evenement kost €10,00 per dag of €20,00 voor een passe-partout voor alle drie de dagen. Dat is inclusief parkeren en vervoer met een pendelbus naar de locatie. Vroege boekers (Early Birds) krijgen tot 1 januari 2017 25% korting. Let op: gezien het succes van de beurs, kunnen kaarten voortijdig uitverkocht zijn.

Activiteit voor kinderen

Fotolijstjes versieren

Kom op zaterdag 26 november naar fotografiecentrum ISOO.nu om fotolijstjes te versieren!

Kinderen vanaf groep 4 zijn – samen met hun ouders – van harte welkom tussen 13.30 en 15.00 uur. Reserveren is gewenst via lezingen@isoo.nu. Dan ben je verzekerd van een plekje en ga je straks met een schitterend versierd fotolijstje naar huis.

Er zijn geen kosten aan deze middag verbonden. Het fotografiecentrum ISOO.nu wil graag fotografie zo breed mogelijk onder de aandacht brengen. Zo is er onlangs voor dezelfde doelgroep een voorleesmiddag over het ‘Magisch fototoestel’ geweest. Op deze manier brengt ISOO.nu jonge kinderen op een speelse manier in contact met fotografie.

Deze activiteit wordt gehouden in ons centrum aan het Stationsplein 46 in Beverwijk.

Share
Forward

Exposities

Wilt u ook een keer exposeren in hét centrum voor fotografie ISOO.nu? Neem dan contact op met Jan Aardenburg. Hij kan u alles vertellen over de mogelijkheden en kosten. Een mailtje naar info@isoo.nu volstaat. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Word donateur

ISOO.nu is een organisatie voor en door vrijwilligers. We zijn volledig afhankelijk van donaties en giften.

Draagt u ISOO.nu een warm hart toe? Word dan donateur! U bewijst ons er een grote dienst mee.

U kunt uw bijdrage storten op NL37 RABO 0308 9753 32 t.n.v. Stichting ISOO.nu o.v.v. Donatie ISOO.nu.

Alvast bedankt!

Fotocafé IJmond

Elke derde maandag van de maand is er een bijeenkomst voor en door fotografen onder naam "Fotocafé IJmond". Iedereen die op welke manier dan ook geïnteresseerd is in fotografie is welkom. Toegang is gratis en vrijblijvend. Het enige wat u betaalt is uw kopje koffie of thee. We verwelkomen u graag!

N.B. Wist u dat er ook een groep op Facebook is waar u lid van kunt worden?

Copyright © 2016 ISOO.nu, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp