Copy
View this email in your browser

Lezing "Dierentuinfotografie"

Rob Doolaard van o.a. Diergaarde Blijdorp

Het fotografiecentrum ISOO.nu streeft elke keer naar unieke onderwerpen voor het geven van een lezing. Ook dit keer zijn we er in geslaagd een bijzonder onderwerp onder de aandacht te brengen. Maandag 11 april 2016 houdt fotograaf Rob Doolaard een lezing over "Dierentuinfotografie".
 
Als huisfotograaf van o.a. Diergaarde Blijdorp is Rob Doolaard natuurlijk dé aangewezen persoon om een lezing te geven over dierentuinfotografie. Rob laat zien dat gaas, glas, afstand of kunstlichtvormen geen onoverkomelijke hindernissen zijn om aan mooi fotowerk te komen. Veel van zijn nog nooit gepubliceerde foto's laat hij tijdens deze lezing de revue passeren en vragen staat vrij!

De lezing wordt gehouden in het fotografiecentrum ISOO.nu dat gevestigd is aan het Stationsplein 46b in Beverwijk. Kaarten zijn verkrijgbaar bij het fotografiecentrum op maandag van 20:00 - 22:00 uur en zaterdag 12:00 - 16:00 uur. Op de avond zelf kunt u ook kaarten kopen, mits deze niet uitverkocht zijn. De kaarten kosten €7,00 per stuk in de voorverkoop en €8,00 aan de deur op de avond zelf.

N.B. Het is nu ook mogelijk om kaarten via e-mail te reserveren: lezingen@isoo.nu.

 

Fiets mee met de Rabobank Fietsdag!

Steun ISOO.nu en doe mee!

Op zondag 5 juni kan er weer op een sportieve manier geld voor de club worden verdiend. Op veler verzoek heeft de Rabobank drie routes en twee afstanden uitgezet: twee routes van 25km, waarmee €10,00 kan worden verdiend en één route van 50km, waarmee €15,00 kan worden verdiend voor ISOO.nu. Dit bedrag wordt gestort op de rekening van ISOO.nu, na overhandiging van een volle stempelkaart.

De voorlopige startlocaties in Beverwijk en Heemskerk zijn:
  • kinderboerderij De Baak in Beverwijk;
  • De Patatoloog in Heemskerk;
  • IJsclub Kees de Jongert in Heemskerk.
Starten is mogelijk tussen 09:30 en 11:30 uur. Finishen kan tot 16:00 uur.

Heb je zin en tijd, meld je dan aan bij ISOO.nu door een mail te sturen naar thea@isoo.nu. Graag onder vermelding van je naam, het aantal personen en de afstand die je wilt gaan rijden.

We kunnen maximaal €500,00 bij elkaar fietsen voor ISOO.nu en met dat bedrag kunnen wij weer mooie activiteiten organiseren! Dus, vraag familie en vrienden om mee te fietsen op zondag 5 juni. We maken er met elkaar een geweldige dag van!

N.B. Uw aanmelding moet vóór 1 mei bij ons binnen zijn, omdat wij dat op tijd moeten doorgeven aan de Rabobank.

Beverwijk 1939 - 1949

Expositie van Stichting 4 mei

Onder grote belangstelling is afgelopen zaterdag 2 april de expositie "Beverwijk 1939 - 1949" geopend, die door Stichting 4 mei in samenwerking met ISOO.nu georganiseerd is. In de aanloop naar de Dodenherdenking zijn 114 foto’s te zien, waarop het verhaal van Beverwijk tijdens de periode 1939 - 1949 is weergegeven. Elke foto is voorzien van een begeleidende tekst, onder de foto of in een begeleidend boekje.
De serie, afkomstig uit het privé-archief van oud-stadsarchivaris Jan van der Linden, is verdeeld in 7 blokken: onder meer over de meidagen, het ‘gewone leven’ tijdens de Tweede Wereldoorlog, het verzet, de bevrijding en Nederlands-Indië.

De foto-expositie is te zien tot en met 7 mei tijdens de reguliere openingstijden van ISOO.nu: op maandagen van 20.00 tot 22.00 uur en op zaterdagen van 12:00 tot 16:00 uur. Er is een speciale openstelling op de dag van de Dodenherdenking, woensdag 4 mei, in de ochtend vanaf 10.30 uur. Er komen meer momenten waarop de foto’s zijn te zien: actuele openingstijden zijn te vinden op de website www.isoo.nu en op Facebook.com/isoo.nu. De toegang is gratis.

Exposities

Wilt u ook een keer exposeren in hét centrum voor fotografie ISOO.nu? Neem dan contact op met Michel Mulder. Hij kan u alles vertellen over de mogelijkheden en kosten. Een mailtje naar info@isoo.nu volstaat. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Word donateur

ISOO.nu is een organisatie voor en door vrijwilligers. We zijn volledig afhankelijk van donaties en giften.

Draagt u ISOO.nu een warm hart toe? Word dan donateur! U bewijst ons er een grote dienst mee.

U kunt uw bijdrage storten op NL51 RABO 0388023872 t.n.v. Stichting Kunst en Cultuur o.v.v. Donatie ISOO.nu.

Alvast bedankt!

Fotocafé IJmond

Elke derde maandag van de maand is er een bijeenkomst voor en door fotografen onder naam "Fotocafé IJmond". Iedereen die op welke manier dan ook geïnteresseerd is in fotografie is welkom. Toegang is gratis en vrijblijvend. Het enige wat u betaalt is uw kopje koffie of thee. We verwelkomen u graag!

N.B. Wist u dat er ook een groep op Facebook is waar u lid van kunt worden?

Copyright © 2016 ISOO.nu, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp