Copy
View this email in your browser

Door de lens

Wereld Erfgoed Weekend

Op zaterdag 13 juni en zondag 14 juni 2015 staat het Muziekfort aan de Sint Aagtendijk in Beverwijk geheel in het teken van de fotografie in het kader van het Werelderfgoedweekend van Unesco. Het thema is: "Door de lens". Er zijn diverse exposities van verschillende (amateur)fotografen. Er zijn ook workshops en rondleiding in en om het fort inclusief fotomomenten. Kijk voor meer informatie op de site van Het Muziekfort.

Atelierroute Beverwijk

Thema "Met Plezier"

De jaarlijkse atelierroute wordt dit jaar gehouden op zondag 14 juni. Uiteraard is ISOO.nu dan ook open. Michel Mulder en Hans van der Mast zijn van 10:00 tot 17:00 uur aanwezig en kunnen u alles vertellen over hun expositie, die momenteel bij ISOO.nu gehouden wordt.

Het thema dit jaar is "Met Plezier" en de route gaat langs 25 kunstenaars. Op diverse plekken, waaronder het Kennemer Theater, zijn routeboekjes gratis verkrijgbaar. Vanaf 13 juni is er bij het Kennemer Theater een overzichtstentoonstelling van elke kunstenaar die deelneemt aan de atelierroute.

 

Lezing Hans van der Mast

Maandag 15 juni 2015

Fotograaf Hans van der Mast - een begrip in en om Beverwijk - geeft aanstaande maandagavond een lezing over zijn ervaringen als fotograaf. Een "trip down memory lane"; hoe is Hans van der Mast Fotografie 20 jaar geleden ontstaan, welke route heeft Hans gevolgd, waar staat hij nu en wat gaat de toekomst brengen? Een avond vol met foto’s en verhalen van een man die fotografie in de IJmond naar een heel nieuw level heeft gebracht. Zie ook de website van Hans van der Mast: www.mast.nl.

De lezing wordt gehouden in het fotografiecentrum ISOO.nu dat gevestigd is aan het Stationsplein 46 in Beverwijk. Kaarten zijn verkrijgbaar bij het fotografiecentrum op de avond zelf of op dinsdag- en donderdagavond tussen 20:00 en 22:00 uur. De kaarten kosten €7,00 per stuk in de voorverkoop en dat is inclusief twee consumpties (€8,00 aan de zaal).
 

Info-avond Stadsfotograaf

Word jij de volgende stadsfotograaf?

Op 18 juni wordt van  20:00 tot 21:30 uur een informatieavond georganiseerd waarbij de Beverwijkse fotografen Hans van der Mast en Michel Mulder uitleg geven over wat stadsfotografie inhoudt en aan welke verwachtingen je als stadsfotograaf moet voldoen. De informatieavond is gratis toegankelijk en wordt gehouden in het fotografiecentrum ISOO.nu. Aanmelden is niet vereist, maar wél prettig (info@isoo.nu).

Om het begrip "stadsfotografie" nog meer inhoud te geven, wordt op zaterdag 20 juni in de ochtend een workshop gegeven op de Breestraat. Eerst tussen 9:30 en 10:00 uur verzamelen bij ISOO.nu waar verschillende aanwijzingen worden gegeven. Daarna met elkaar onder begeleiding van Hans van der Mast en Michel Mulder de Breestraat op om een en ander in praktijk te brengen.

Tot 1 oktober 2015 kunnen foto's worden ingestuurd naar stadsfotograaf@isoo.nu. Op 13 oktober 2015 wordt bekend gemaakt wie de nieuwe stadsfotograaf van Beverwijk zal zijn.

Exposities

Wilt u ook een keer exposeren in hét centrum voor fotografie ISOO.nu? Neem dan contact op met Michel Mulder. Hij kan u alles vertellen over de mogelijkheden en kosten. Een mailtje naar info@isoo.nu volstaat. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Word donateur

ISOO.nu is een organisatie voor en door vrijwilligers. We zijn volledig afhankelijk van donaties en giften.

Draagt u ISOO.nu een warm hart toe? Word dan donateur! U bewijst ons er een grote dienst mee.

U kunt uw bijdrage storten op NL51 RABO 0388023872 t.n.v. Stichting Kunst en Cultuur o.v.v. Donatie ISOO.nu.

Alvast bedankt!

Fotocafé IJmond

Elke eerste donderdag van de maand is er een bijeenkomst voor en door fotografen onder naam "Fotocafé IJmond". Iedereen die op welke manier dan ook geïnteresseerd is in fotografie is welkom. Toegang is gratis en vrijblijvend. Het enige wat u betaalt is uw kopje koffie of thee. We verwelkomen u graag!

N.B. Wist u dat er ook een groep op Facebook is waar u lid van kunt worden?

Copyright © 2015 ISOO.nu, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp