Copy
View this email in your browser

Op naar 2017

We wensen u een flitsend nieuwjaar

Het einde van het jaar; tijd om de balans op te maken. In 2016 is ISOO.nu een zelfstandige stichting geworden. Naast de al bestaande activiteiten, zoals de lezingen en exposities, hebben we ook nieuwe activiteiten ontplooid. Voor zowel jong als oud. Denk aan de voorleesmiddag, het versieren van de fotolijstjes en natuurlijk imPRESSions.

We hebben hard gewerkt, als bestuur, maar ook de vrijwilligers die elke keer weer voor ons klaar staan. Daarom is het nu even tijd om rust te nemen. Vanaf 24 december t/m. 2 januari zijn we gesloten. Vanaf zaterdag 7 januari zijn we er weer en dan gelijk met een nieuw initiatief 'Eerste hulp bij fotografie' waarover u meer kunt lezen in deze nieuwsbrief.

Voor nu rest ons niets meer dan u allen fijne feestdagen en een gezond en flitsend 2017 te wensen!

We zien u in 2017 graag weer terug bij ISOO.nu!

Namen het bestuur,

Yljas Roeper
Voorzitter

Eerste hulp bij fotografie

Professionele fotografen staan voor u klaar

De feestdagen zijn achter de rug, je hebt je eindejaarsbonus op zak en je overweegt een fototoestel aan te schaffen; maar hoe kom je tot een keuze? Misschien heb je zelfs al een toestel cadeau gekregen of er zelf al een aangeschaft, of je denkt aan vervanging van je huidige toestel. Wij, van het fotografiecentrum ISOO.nu, gaan je helpen. Je kunt tenslotte maar een keer je geld uitgeven en dan liever aan apparatuur die bij je wensen én je portemonnee past.

Op alle zaterdagen in januari heeft ISOO.nu professionele fotografen ingehuurd om je te helpen een goede keuze te maken. Je kunt deze fotografen elke vraag stellen op het gebied van fotografie. En op elk niveau. Denk aan vragen als: 'Heb ik een spiegelreflexcamera nodig om goede foto's te maken?'. En: 'Zijn verwisselbare lenzen te verkiezen boven een vaste lens? Wat zijn de voor- en nadelen?'. Zomaar wat vragen waar velen mee zitten te worstelen.    

Er is niets erger dan te moeten ontdekken dat je de verkeerde keuze hebt gemaakt. Profiteer daarom van het aanbod van ISOO.nu om je verder te helpen met je hobby fotografie.

De fotografen, die klaar zitten om je vragen te beantwoorden, zijn van 13.00 tot 15.00 uur aanwezig. Zaterdag 7 januari is Hans van der Mast aanwezig, zaterdag 14 januari Josefien Niesten en Hans Balk, zaterdag 21 januari is het de beurt aan Michel Mulder en tenslotte sluit de Haarlemmer Onno van Middelkoop als laatste de sessies af op zaterdag 28 januari.

Share
Forward

Lezing Dancefotografie

's Werelds beste festivalfotograaf komt naar ISOO.nu!

Het fotografiecentrum ISOO.nu ontvangt op maandag 16 januari niemand minder dan festivalfotograaf Rutger Geerling (www.rudgr.com). Geerling fotografeert al 20 jaar dancefestivals en heeft zijn vakgebied omgeturnd van simpele feestkiekjes tot pure kunst. Hij was aanwezig op vele cruciale momenten: de gabberscene in de jaren ’90, de doorbraak van trance aan de hand van Tiësto en Armin van Buuren, het succes van Sensation, Tomorrowland en Ultra, de explosie van EDM in Amerika en de opkomst van nieuwe goden als Martin Garrix en Hardwell.


© Ruter Geerling

Ondertussen leidt de Rotterdamse vader van twee kinderen zelf het leven van een DJ. Hij vliegt wekelijks heen en weer tussen Nederland, Argentinië, Amerika, Zuid Korea, Zuid Afrika, India en Japan. In 2016 won hij de Pop Media Prijs. Geerling won de journalistieke onderscheiding voor zijn exceptioneel goede dancefotografie, die een jaar eerder werd gebundeld in het fotoboek ‘This is my church’.


© Rutger Geerling

Wil je een bijzondere lezing meemaken van een van de grootste fotografen op het gebied van dance-evenementen, reserveer dan een kaartje via lezingen@isoo.nu. Kaartjes in de voorreservering kosten €7,00. Aan de zaal €8,00.

Share
Forward

Rondje Cultuur

Combi-expositie YAF & imPRESSions

Van 7 januari tot en met 25 februari 2017 is de expositie ‘Rondje Cultuur’ bij het fotografiecentrum ISOO.nu te bezichtigen. Het ‘Rondje Cultuur’ bestaat uit foto’s van het Young Art Festival en foto’s die gemaakt zijn door imPRESSions, een groep van fotografen die vanuit ISOO.nu fotografisch verslag doen van culturele activiteiten in Beverwijk en omgeving.


© Nico Benning

Kom langs en beleef de sfeer van de verschillende evenementen aan de hand van de foto’s die elke fotograaf op zijn of haar eigen wijze heeft weergegeven. De expositie is gratis toegankelijk op de maandagen van 20.00 – 22.00 uur en de zaterdagen van 12.00 – 16.00 uur.

© Bert Giebels

 

Share
Forward

Tenzij anders aangegeven vinden alle in deze Nieuwsbrief genoemde activiteiten plaats bij het Centrum voor fotografie ISOO.nu aan het Stationsplein 46 in Beverwijk.

Exposities

Wilt u ook een keer exposeren in hét centrum voor fotografie ISOO.nu? Neem dan contact op met Jan Aardenburg. Hij kan u alles vertellen over de mogelijkheden en kosten. Een mailtje naar info@isoo.nu volstaat. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Word donateur

ISOO.nu is een organisatie voor en door vrijwilligers. We zijn volledig afhankelijk van donaties en giften.

Draagt u ISOO.nu een warm hart toe? Word dan donateur! U bewijst ons er een grote dienst mee.

U kunt uw bijdrage storten op NL37 RABO 0308 9753 32 t.n.v. Stichting ISOO.nu o.v.v. Donatie ISOO.nu.

Alvast bedankt!

Fotocafé IJmond

Elke derde maandag van de maand is er een bijeenkomst voor en door fotografen onder naam "Fotocafé IJmond". Iedereen die op welke manier dan ook geïnteresseerd is in fotografie is welkom. Toegang is gratis en vrijblijvend. Het enige wat u betaalt is uw kopje koffie of thee. We verwelkomen u graag!

N.B. Wist u dat er ook een groep op Facebook is waar u lid van kunt worden?

Copyright © 2016 ISOO.nu, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp