Copy
View this email in your browser

Lezing Olaf Kraak

Sportfotografie en de Olympische Spelen

Hopelijk leest u deze nieuwsbrief nog net op tijd. Vanavond - 10 oktober - is er een lezing bij ISOO.nu, verzorgd door Olaf Kraak. Deze gaat over sportfotografie en in het bijzonder de Olympische Spelen.

Olaf Kraak is een zelfstandig fotograaf werkzaam in de journalistiek en reportage fotografie. Hij heeft een indrukwekkende staat van dienst met als 1 van de hoogtepunten de Olympische Spelen (Athene 2004, Turijn 2006, Beijing 2008, Vancouver 2010, London 2012 en natuurlijk de afgelopen spelen). Hij is winnaar van meerdere prijzen in de Zilveren Camera fotowedstrijd. Naast het snelle werk voor kranten en persburo's maakt hij reportages en portretten voor magazines, bedrijven en instanties.

De lezing wordt gehouden in het fotografiecentrum ISOO.nu, Stationsplein 46 in Beverwijk, aanvang 20.00 uur. Kaarten zijn vooraf per e-mail te reserveren via lezingen@isoo.nu. De kaarten kosten € 7,00 per stuk in de voorverkoop (€ 8,00 op de avond zelf).

BredaPhoto

Nog tot eind oktober te bezoeken

Van 15 september t/m 30 oktober 2016 vindt de 7e editie van BredaPhoto International Photo Festival plaats in Breda. Meer dan 70 topfotografen uit binnen- en buitenland exposeren in de buitenruimte en beeldende kunstinstellingen in de stad. BredaPhoto viert het feest van de fotografie en we kunnen inmiddels uit ervaring zeggen, dat het de moeite waard is om het festival te bezoeken.

Meer info over BredaPhoto is te vinden op de gelijknamige website. Let op: het festival is te bezoeken van dinsdag t/m. zondag. Als je een toegangskaart via Internet koopt, dien je een voucher- en programmaboekje op te halen, alvorens je de verschillende locaties kunt bezoeken. De buitenlocaties zijn ook zonder toegangsbewijs toegankelijk.

imPRESSions muzikaal van start

Vijf fotografen leggen Gitaarfestival IJmond vast

Het nieuwe project imPRESSions by ISOO.nu is muzikaal van start gegaan. Maar liefst vijf fotografen, gehuld in felgele hesjes met opdruk, hebben het festival vastgelegd. De foto's staan inmiddels bijna allemaal op onze Facebookpagina.

De foto's zijn ook na te bestellen als afdruk. Uiteraard zonder het logo, dat ze op de Facebookpagina wel dragen. Nabestellen kan via de site van Oypo. De opbrengst komt volledig ten goede aan het Gitaarfestival IJmond en ISOO.nu.

Exposities

Wilt u ook een keer exposeren in hét centrum voor fotografie ISOO.nu? Neem dan contact op met Jan Aardenburg. Hij kan u alles vertellen over de mogelijkheden en kosten. Een mailtje naar jan@isoo.nu volstaat. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Word donateur

ISOO.nu is een organisatie voor en door vrijwilligers. We zijn volledig afhankelijk van donaties en giften.

Draagt u ISOO.nu een warm hart toe? Word dan donateur! U bewijst ons er een grote dienst mee.

U kunt uw bijdrage storten op NL37 RABO 0308 9753 32 t.n.v. Stichting ISOO.nu o.v.v. Donatie ISOO.nu.

Alvast bedankt!

Fotocafé IJmond

Elke derde maandag van de maand is er een bijeenkomst voor en door fotografen onder naam "Fotocafé IJmond". Iedereen die op welke manier dan ook geïnteresseerd is in fotografie is welkom. Toegang is gratis en vrijblijvend. Het enige wat u betaalt is uw kopje koffie of thee. We verwelkomen u graag!

N.B. Wist u dat er ook een groep op Facebook is waar u lid van kunt worden?

Copyright © 2016 ISOO.nu, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp