Copy
Se mailen i din browser

Vi ønsker dig en rigtig god sommer!


Sommeren er på vej og hos Daka ReFood har vi haft et forrygende forår. Ikke nok med en succesfuld indvielse af vores behandlingsanlæg i Horsens, hvor Erhvervs- og Vækstministeren Troels Lund Poulsen og Horsens borgmester Peter Sørensen var med til at indvie anlægget. Nu bliver REFOOD mærket til en forening, hvor madentusiasten og TV vært Timm Vladimir stiller op som bestyrelsesformand. 
 

God læselyst og rigtig god sommer.

Holder I sommerferielukket?


Vi nærmer os snart sommerferietid for de fleste af os og dette gælder måske også din virksomhed?

Husk at give os besked, om I holder sommerferielukket, og hvornår. På den måde kan vi undgå at køre forgæves efter jeres ReFood beholdere og du kan spare penge. Udfyld venligst dette spørgeskema, så får vi direkte besked. Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 7027 2030, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig hele sommeren.

Indvielsen af ReFood anlægget var en succes
 

Den 2. maj 2016 indviede vi officielt det nye ReFood anlæg til madaffald ved Horsens. Mere end 100 gæster overværede indvielsen, med taler af Erhvervs- og Vækstminister Troels Lund Poulsen, Horsens borgmester Peter Sørensen og Daka ReFood Business Unit Manager Birger Parsberg Olesen. Det grønne bånd blev klippet, og så var der mulighed for at få en rundvisning på anlægget efterfulgt af lækker og bæredygtig mad serveret af Madselskabet.   

Se billederne fra dagen på Facebook

Anlægget er det første af sin art i Danmark, som er direkte koblet op på et biogasanlæg. Vi har i samarbejde med Horsens Bioenerg, skabt en symbiose, hvor selv procesvand og overskudsvarme udnyttes på en bæredygtig måde. Anlægget håndterer emballeret madaffald og har en kapacitet på 50.000 tons madaffald om året.

Du kan læse og se mere i TV2 Syd, TV2 Østjylland, Horsens Folkeblad, Biopress, Food-Supply.dk

ReFood klar til Jelling Festival


Er der festival, så er der også madrester.

I år servicerer vi Jelling Festival og aftager madrester samt brugt stegefedt og fritureolie. Vi er glade for at se flere og flere festivaler støtte op om genanvendelse af madrester. Vi ønsker jer alle en god festivalsæson.

REFOOD mærket bliver en forening 

    

På bare halvandet år har REFOOD mærket nået over 500 medlemmer, bestående af virksomheder og organisationer fra næsten alle dele af fødevaresektoren. Stifterne bag mærket har nu besluttet at oprette REFOOD mærket som en forening. Målet er at invitere nye partnere om bord samt at skabe endnu mere værdi for medlemmerne.

Kom til stiftende generalforsamling
Du kan læse mere om foreningen Sammenslutningen REFOOD mærket i pressemeddelelsen
Den stiftende generalforsamling afholdes i morgen, onsdag den 1. juni, kl. 16 på Axelborg i København. Alle medlemmer og interesserede partnere er velkomne til at deltage, læs mere og tilmeld dig her.
 
Vi kan i den forbindelse afsløre, at madentusiast og TV-vært Timm Vladimir stiller op som bestyrelsesformand – læs artiklen på www.foodculture.dk.

Du kan stadig nå at tilmelde dig
Er du endnu ikke medlem af REFOOD mærket, kan du nå det endnu. Læs mere og tilmeld din virksomhed her
ReFood kundecase - Kähler  Villa Dinning

Korrekt sortering skaber den bedste genanvendelse 

 
For at få mest ud af det organiske affald, er det vigtigt at sortere fedt, olie og madaffald korrekt og separat. Brugt stegefedt og fritureolie skal i OLEO 90 l beholder. Madaffald skal i en 120 l eller 240 l ReFood beholder.

Download og print vores sorteringsvejledninger.
120 l ReFood må max veje 90 kg. og 240 l ReFood må max veje 150 kg. Det er vigtigt, at beholderne ikke fyldes til randen. Beholderne skal kunne vippes og køres med, uden indholdet skvulper over, både af hensyn til sikkerhed og hygiejne.

Er din beholder fyldt, kan du bestille en afhentning her. Du kan også se vores beholderoversigt her, hvis du har brug for en anden beholder.  

Vinderen af ReFoods forårskonkurrence på Facebook blev fundet 


Lene Kelgren blev den heldige vinder af en kasse lækre blandet økologiske snackbarer fra Raw Snacks Europe, som er produceret med omtanke og fokus på minimalt madspild.

Velbekomme!
 
Facebook
Facebook
Google Plus
Google Plus
LinkedIn
LinkedIn

Følg med


Følg os på Facebook og se nyheder, læs spændende artikler og deltag i alle de fede konkurrencer!
Copyright © 2016 Daka ReFood, All rights reserved.

www.refood.dk
refood@daka.dk 

Afmeld nyhedsbrev    Opdater dine oplysninger