Copy
Se mailen i din browser

Vi ønsker dig en rigtig god påske!


Et nyt og spændende år for Daka ReFood er i fuld gang. Vores forbehandlingsanlæg for håndtering af madaffald (også emballeret) i Horsens er oppe at køre, og alle gamle affaldsbeholdere er skiftet ud med nye på hjul. Daka ReFood virksomheds film kan nu ses på YouTube, så hele verdenen kan se, hvad det er vi laver. Vi ønsker dig god læselyst og rigtig god påske.

Vær opmærksom på helligdagskørsel i påsken. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at ringe til kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig på telefon 7027 2030.

PNA 83 og Daka ReFood i Randers flytter til Horsens
 

Håndteringen af madaffaldet fra Daka ReFoods kunder er tidligere blevet varetaget af det gamle PNA 83 i Kolding, samt vores fabrik i Randers. Efter 33 år på banen var PNA 83 nødt til at lukke, da Kolding Kommune ønskede at udstykke fabriksområdet i Seest til boliger. Det ændrer dog ikke noget for dig, da dit madaffald nu bliver håndteret i Danmarks mest moderne anlæg i Horsens. Læs mere om anlægget her.

I de første uger af januar startede produktionen i det nye Daka ReFood anlæg i Horsens og her i marts er produktion og indsamling i fuld sving.

Ved at omdanne madaffald til biogas, er du som kunde, med til at skabe miljøvenlig og vedvarende energi, bevare vigtige næringstoffer såsom fosfor, og ikke mindst reducere CO2-udledningen.

Alle beholdere er skiftet ud

 
Nu er alle Daka ReFoods beholdere skiftet ud. De nye beholdere er lettere at håndtere for dig som kunde, da de har hjul. Desuden overholder beholderne gældende krav fra fødevaremyndighederne til sporbarhed og mærkning. Daka ReFood garanterer branchens højeste standard for renlighed og hygiejne. Se vores beholderoversigt her.
ReFood kundecase - Kähler  Villa Dinning

Kähler Villa Dining - En restaurant med fokus på madspild


Hvad siger vores kunder om os? Kähler Villa Dining i Aarhus deler ud af deres erfaringer og opnåede resultater i samarbejde med Daka ReFood. Tag et kig i folderen, hvor du kan læse om de positive miljøeffekter af Kähler Villa Dinings indsats.
Share
Share
+1
Tweet

Lad os præsentere... Daka ReFood virksomhedsfilm

Daka ReFood virksomhedsfilm

Vi er stolte over at kunne præsentere vores spritnye virksomhedsfilm. Her kan du se, hvordan vi driver vores forretning og hvordan du er med til at gøre en forskel.

Facebook
Facebook
Google Plus
Google Plus
LinkedIn
LinkedIn

Følg med


Følg os på Facebook og se nyheder, læs spændende artikler og deltag i alle de fede konkurrencer!
Copyright © 2016 Daka ReFood, All rights reserved.

www.refood.dk
refood@daka.dk 

Afmeld nyhedsbrev    Opdater dine oplysninger