Copy
Reizende Sterren Kerstactie
View this email in your browser
Website
Website
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Email
Email

Leuk! Geef het Reizende Sterren foodtruck kookboek cadeau aan collega's en relaties!
over karrende keukens en smaaknomaden

Nederland telt inmiddels meer dan 300 exploitanten van mobiele keukens die het foodlandschap verrijken met concepten en recepten. Ruim tachtig daarvan krijgen aandacht in het boek Reizende Sterren. 2014 was het jaar waarin foodtrucks meer dan ooit zichtbaar waren, en deze trend zal zich in 2015 voortzetten. Er komen steeds meer nieuwe concepten, samenwerkingsverbanden, events en festivals bij. Binnenkort zijn al je favoriete foodtrucks door heel Nederland te vinden via de Reizende Sterren App welke in Q1 van 2015 gelanceerd zal worden. Voor Chefs zijn foodtrucks zelfs de nieuwe extensie om haute cuisine te combineren met het straatleven om zo op een snelle, ludieke manier meer mensen van hun producten te laten genieten. Een must read voor iedereen werkzaam in de foodbranche en gewoon leuk om te geven of om zelf thuis in de keuken aan de slag te gaan. 

Om alles op tijd te kunnen verzenden is het raadzaam uw bestelling voor 12 december aan ons door te geven. Bestellen kan via onderstaande button.

GEEF CADEAU! KLIK HIER VOOR DE SPECIALE KERSTACTIE
 
FOOD - ART - MUSIC
 
Voor het eerst zijn Reizende Sterren gebundeld in een boek dat een kijkje geeft in iedere keuken: elke ster vertelt zijn of haar passie en levert een recept van zijn of haar signature dish. Met een smartphone scan je de QR-codes in het boek en hoor je de muziek die hoort bij het betreffende concept. Met het bijbehorende krijtje schrijf je je persoonlijke boodschap op de cover dat voorzien is van speciale schoolbordverf. Het stoer, vormgegeven boek geeft een beeld van streetfood in Nederland en van het fenomeen foodtrucks, die elk op eigen wijze iets toevoegen aan het foodaanbod in Nederland. 
 
WORLD OF STARS
 
Reizende Sterren is inmiddels meer dan een boek, het is een lifestyle, een community, een podium voor creatieve, gepassioneerde ondernemers, een platform. Op de website van Reizende Sterren lees je al het laatste nieuws, nieuwe initiatieven voor 2015 en blijf je op de hoogte van alle activiteiten rondom de karrende keukens. Updates volg je ook via
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter

* 400 Pagina's
* 14,8 x 21 cm
* Bijzondere omslag krijtbord met krijtje
* Boordevol recepten
* Verhalen van streetfood ondernemers 
* Muziek bij elk concept
* Foodtrucks

Uitgeverij Komma, d'jongeHond

 
REIZENDE STERREN OP LOCATIE
 
Foodtrucks vind je op festivals en andere plaatsen waar iets te beleven valt, door het hele land. Steeds vaker zie je foodtrucks die gevraagd worden bij speciale gelegenheden, zoals de opening van een winkel of anders. Een van de Reizende Sterren bij de kerst- of nieuwjaarsborrel op kantoor? Informeer naar de mogelijkheden via letters@reizendesterren.org 


TASTE OF CHRISTMAS

Dit jaar sluiten we af met een indoor event, het Reizende Sterren Winterplein, in samenwerking met Taste of Christmas NL. Kom inspiratie proeven voor het gezelligste diner van het jaar: Het kerstdiner! Het culinaire event Taste of Christmas NL is van 12 t/m 14 december in de Jaarbeurs Utrecht en Reizende Sterren is er bij! Een mooie selectie foodtrucks kleuren het Reizende Sterren winterplein, ingericht in stijl van het boek. Er is echt van alles te proeven en te zien o.a. topchefs bekend van TV, tastings en workshops, Masterchef Kookschool en culinaire Kerstmarkt. Kortom, heel veel lekker eten, drinken en gezelligheid!  

De deelnemende foodtrucks van Reizende Sterren:

* Crepe Centraal
* De Filostoof
* De Mosselbar
* Houben Worstenbrood
* Pass the Peas
* Tante Tortilla
* Smokey Goodness 
* Reizende Sterren Bar


Meer informatie en tickets vind je hier


IN DE MEDIA

Pers & Publicaties 

Copyright © 2014, Reizende Sterren, All rights reserved.

Correspondentieadres:
letters@reizendesterren.org

unsubscribe from this list