Copy
Welkom bij de digitale informatie over Ruw - Editie 10/03/20
Indien u deze mail niet kunt lezen klik dan hier voor de webversie.
Ruw Den Bosch

Editie 10/03/20

HET ROER MOET OM

DINSDAG 10 MAART


UITGESTELD
STADSDEBAT:
'WIJ OUDEREN WILLEN' MANIFEST | HET ROER MOET OM!


Een combinatie van factoren zorgt ervoor dat we het Stadsdebat "Wij Ouderen Willen" Manifest voor nu moeten afgelasten. Het geldende RIVM-advies omtrent het Coronavirus voor Noord-Brabant speelt mee in die afweging. We kiezen ervoor om deze bijeenkomst en manifest op een beter moment te laten plaatsvinden.

Dat doet niets af aan het belang van de presentatie van het manifest: uitstel is geen afstel. Woensdag 14 april is een voorlopig alternatieve datum, deze is nog niet definitief. 

We hopen dat je begrip kunt opbrengen voor dit uitstel. Zoals gezegd: het is géén afstel.


Ouderen willen het anders. Er is nauwelijks aandacht voor de ingewikkelde samenloop van omstandigheden van het leven als een oudere. En daar moet een integraal antwoord op komen. Voor die boodschap staat 'Wij Ouderen Willen', het comité dat aandacht vraagt voor een totaalperspectief op hoe we ouderen in ons land een plek geven.

De avond draait om hoe zij zien dat het anders kan, anders moet. Op het gebied van leefbaar en menswaardig samenleven. Rondom keuzevrijheid op wonen en op hoe ze hun ervaring, kennis en deskundigheid kunnen inzetten voor ons allen. Ze vertellen hoe deze invalshoeken met elkaar samenhangen en geven een aanzet hoe ze deze willen samenbrengen in één benadering.
LEES MEER
Volg RUW op Twitter
Volg RUW op Facebook
Ga naar www.ruwdenbosch.nl
Ga naar Google Maps
 

LOCATIE

Babel Den Bosch (pand Bibliotheek)
Hinthamerstraat 72

mijn gegevens aanpassen | uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp