Copy
Welkom bij de digitale informatie over Ruw - Editie 28/11/18
Indien u deze mail niet kunt lezen klik dan hier voor de webversie.
Ruw Den Bosch

Editie 28/11/18

DINSDAG 4 DECEMBER


WAARHEEN MET DE LOKALE PERS? 
 

De lokale journalistiek raakt gemarginaliseerd. Lokale huis-aan-huis bladen zoals de Bossche Omroep verloren hun journalistieke redacties en het Brabants Dagblad reorganiseerde fors. Intussen wordt de gemeentepolitiek alleen maar complexer. Als de rol van de overheid lokaal enkel uitdijt en de journalistiek afkalft, vragen we ons af: zijn onze media nog wel in staat om de grote vragen over onze stad te agenderen?

Gasten
Lucas van Houtert, hoofdredacteur Brabants Dagblad
Eric Horvath, hoofredacteur DTV Den Bosch 
LEES MEER

DONDERDAG 13 DECEMBER


ONTBLOOT
#1 MANNELIJKE SEKSUALITEIT 
 

ONTBLOOT is een serie van avonden waarbij interactieve lezingen worden gehouden rondom het thema seksualiteit met elke keer een ander onderwerp. 

Tijdens deze eerste aflevering hebben we het over mannelijke seksualiteit en mannelijke seksuele identiteit. Want van mannen verwachten we gewoon seks, nietwaar? We versimpelen de man graag. 

We gaan kijken naar onze stereotype opvattingen over mannelijke seksualiteit en hoe we daarvan kunnen loskomen. Verschillende misverstanden en fabels omtrent ‘de man’ passeren de revue. Hoe zou een seksuele emancipatie van mannen eruit kunnen zien?
LEES MEER

WOENSDAG 19 DECEMBER

UITVERKOCHT


Peter Vandermeersch over de toekomst van de journalistiek
 

Is de pers nog wel de waakhond van de democratie? Of zijn commerciële belangen te groot? Wordt wat we lezen niet vooral bepaald door algoritmes? Op deze en andere vragen probeert NRC-hoofdredacteur Peter Vandermeersch een antwoord te bieden tijdens een bibliothekentour. Hij vertelt over de dilemma’s waarmee hij worstelt, spreekt over de toekomst van NRC-journalistiek en gaat graag in gesprek met jou.

Bij RUW zijn de kaarten uitverkocht, maar er zijn nog plaatsen vrij in andere bibliotheken. Reserveer hier.
LEES MEER
Volg RUW op Twitter
Volg RUW op Facebook
Ga naar www.ruwdenbosch.nl
Ga naar Google Maps
 

LOCATIE

Bibliotheek Den Bosch 
Hinthamerstraat 72

mijn gegevens aanpassen | uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp