Copy
Welkom bij de digitale informatie over Ruw - Editie 19/12/17
Indien u deze mail niet kunt lezen klik dan hier voor de webversie.
Ruw Den Bosch

Editie 19/12/17

Nieuwe Zijderoute

DINSDAG 23 JANUARI 2018

TEGENLICHT MEET UP: BOER ZOEKT VOEDSELFLAT


De revolutie van urban farming komt er aan. Op dit moment is ons voedselsysteem inefficiënt georganiseerd. Ons voedsel legt vele kilometers af, gebruikt veel water, wordt verspild en vervuilt het milieu.

Een manier waarop het voedselsysteem efficiënter ingericht kan worden is door middel van 'vertical farming' waarbij groente en fruit op grote schaal in high-tech voedselflats verbouwd wordt. In Den Bosch kennen we al enkele jaren het innovatieve groeiende PlantLab, dat onderzoek doet naar de meest efficiënte toepassingen van indoor farming. 

Wat gaan deze ontwikkelingen voor ons betekenen? Welke duurzaamheidswinst kunnen we boeken en zullen de traditionele boeren deze veranderingen zomaar over zich heen laten komen?

Benieuwd naar onze gasten? Check ze hier!
LEES MEER
Datahuiver

DINSDAG 30 JANUARI 2018

DATAHUIVER #1
WE ARE WATCHING YOU


DataHuiver is een serie van drie avonden in de aanloop naar het referendum over de Sleepwet!

De overheid wil de Nederlandse inlichtingen- en Veiligheidsdiensten meer mogelijkheden geven om op grote schaal data af te tappen over ons doen en laten. We voeren een gesprek over alle kanten van de Sleepwet en de toekomst van onze data. 

Benieuwd naar onze gasten? Check ze hier!
LEES MEER
Onderzoek

ONDERZOEK

HALLO
WIL JE ONS HELPEN?


RUW is, zoals je weet, onderdeel van Bibliotheek Den Bosch. Nu willen we graag beter begrijpen hoe we jou het beste verder kunnen helpen. Daar zijn we tenslotte voor. Hoe vaak krijg je een kans om dat eens grondig, makkelijk en snel te doen? 

De resultaten gebruiken we om ons werk nog beter te doen. Of bepaalde dingen anders aan te pakken. En de inzichten die je met ons deelt houden we natuurlijk voor onszelf, die delen we niet met anderen. 

Het invullen van de vragenlijst kost je ongeveer 5 a 10 minuten. 

Ontzettend bedankt! 
Naar vragenlijst
Volg RUW op Twitter
Volg RUW op Facebook
Ga naar www.ruwdenbosch.nl
Ga naar Google Maps
 

LOCATIE

Bibliotheek Den Bosch
stadsBiEB Centrum
Hinthamerstraat 72

mijn gegevens aanpassen | uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp