Copy
Welkom bij de digitale informatie over Ruw - Editie 18/11/20
Indien u deze mail niet kunt lezen klik dan hier voor de webversie.
Ruw Den Bosch

Editie 18/11/20

 

RUW - ACHTER DE SCHERMEN


Vanaf november 2020 geeft de redactie van RUW, powered by Huis73, eens per maand een ‘blik achter de schermen’: over hoe RUW er voor staat, met welke plannen we bezig zijn en ander nieuws.    

In de afgelopen maanden liepen de zaken anders dan we gewend zijn. Zo konden we vanwege corona-maatregelen twee programma’s rond de Amerikaanse verkiezingen niet door laten gaan. Inmiddels hebben we besloten dat we dit jaar alleen nog maar livestream-programma’s zullen aanbieden. Ontmoeting zit er even niet in, maar we hebben goede hoop voor 2021. 

Aan het einde van het jaar willen we een interview opnemen met een schrijver van een non-fictie boek dat inzicht geeft in één van de grote kwesties van 2020. Zie de poll in deze nieuwsbrief!  

En tot slot werken we aan een programma over de Brabantse flirt met kernenergie waar we snel meer nieuws over delen. Houdt onze nieuwsbrief en socials in de gaten! 

Tot snel! Klaas, Jitske en Ruud

 

POLL NON-FICTIE: WIE WIL JIJ GEÏNTERVIEWD ZIEN WORDEN?


We gaan naar het einde van 2020. Een bijzonder jaar voor ons allemaal en ook voor RUW, powered by Huis73. We willen dat afronden met een van de onderwerpen die 2020 getekend heeft.

1. Te lage lonen voor werknemers in cruciale beroepen.
2. Het belang van fysiek contact in een jaar waarin intimiteit op rantsoen stond.
3. De problemen die voortkomen uit informatiebubbels en desinformatie.

Wij kunnen niet kiezen. Maar jullie wel. Daarom deze poll! Wat is je favoriete onderwerp voor 2020? Het gekozen boek gaan we lezen en nog voor het einde van 2020 gaan we met de auteur in gesprek via een livestream.

Poll Non-fictie
Welke auteur(s) wil je door RUW geïnterviewd zien worden? De auteur met de meeste stemmen gaan we zo snel mogelijk benaderen om in 2020 nog te spreken! Stuur je antwoord naar info@ruwdenbosch.nl.

• Sander Heijne & Hendrik Noote n.a.v. het boek 'Fantoomgroei' (Economie en Inkomen)
• Paul Verhaeghe n.a.v. het boek 'Intimiteit' (Psychologie en Cultuur)
• Miriam Rasch n.a.v. het boek 'Frictie' (Ethiek en Data)
Dinsdag 27 oktober spraken we over (IM)POSSIBLE BRAINS. Wat zijn de gevolgen van het verbeteren van de hersenen d.m.v. een chip. Met kunstenaars en wetenschappers gingen we in gesprek. Over waar de neurowetenschap staat, mogelijke toekomstscenario’s en ethische dilemma’s. Het hele gesprek staat online en kun je hier terug kijken.
Volg RUW op Twitter
Volg RUW op Facebook
Ga naar www.ruwdenbosch.nl
Ga naar Google Maps
 

LOCATIE

Huis73 (pand Bibliotheek)
Hinthamerstraat 72

mijn gegevens aanpassen | uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp